Uitgeverij Kluitman en voetbaltijdschrift GOAL! op zoek naar auteur voor nieuwe voetbalboekenserieHet inzendtermijn voor deze schrijfwedstrijd is gesloten.


Kinderboekenuitgeverij Kluitman en voetbalmagazine GOAL! zijn op zoek naar een auteur voor een nieuwe serie voetbalboeken voor meiden van 9 à 10 jaar. Iedereen die van voetbal en schrijven houdt, kon meedoen aan de schrijfwedstrijd die met dit doel georganiseerd wordt. 

Fris, toegankelijk en avontuurlijk voetbalverhaal met veel humor
Kluitman is onder andere bekend van de vrolijke voetbalserie Koen Kampioen. GOAL! is een populair maandblad over alles wat met voetbal te maken heeft. De uitgeverij en het tijdschrift zetten zich samen in om een auteur te vinden die een fris, toegankelijk en avontuurlijk voetbalverhaal met veel humor kan schrijven.

Wat gebeurt er nu?
Momenteel beoordeelt de jury alle binnengekomen inzendingen. Naast vertegenwoordigers van Kluitman en GOAL! is er ook een ere-jurylid die mee kijkt naar de inzendingen: powervrouw en voetbalheld Rocky Hehakaija!

Winnaar
Half maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Deze persoon krijgt de opdracht om een manuscript van tussen de 25.000 en 30.000 woorden te schrijven voor het eerste deel in de beoogde nieuwe serie.