Uitgeverij Kluitman en voetbaltijdschrift GOAL! op zoek naar auteur voor nieuwe voetbalboekenserieHeb jij altijd al een kinderboek voor Kluitman willen schrijven? Dan is dit jouw kans!

Kinderboekenuitgeverij Kluitman en voetbalmagazine GOAL! zijn op zoek naar een auteur voor een nieuwe serie voetbalboeken voor meiden van 9 à 10 jaar. Iedereen die van voetbal en schrijven houdt, kan meedoen aan de schrijfwedstrijd die met dit doel georganiseerd wordt. Meer weten? Lees dan snel verder!

Fris, toegankelijk en avontuurlijk voetbalverhaal met veel humor
Kluitman is onder andere bekend van de vrolijke voetbalserie Koen Kampioen. GOAL! is een populair maandblad over alles wat met voetbal te maken heeft. De uitgeverij en het tijdschrift zetten zich samen in om een auteur te vinden die een fris, toegankelijk en avontuurlijk voetbalverhaal met veel humor kan schrijven.

Kun jij schrijven en heb je verstand van voetbal? Doe dan mee en stuur dit in:
- Een synopsis van jouw verhaal (maximaal één A4).
- Het uitgeschreven eerste hoofdstuk (maximaal 3000 woorden).
- Ideeën voor verdere delen in de serie.
Stuur alles vóór 1 februari naar manuscript@kluitman.nl met als onderwerp ‘schrijfwedstrijd’.


Wat gebeurt er daarna?

- Een jury beoordeelt alle binnengekomen inzendingen. Naast vertegenwoordigers van Kluitman en GOAL! zit er een mystery guest in deze jury...
- De winnaar van de wedstrijd krijgt de opdracht om een manuscript van tussen de 25.000 en 30.000 woorden te schrijven voor het eerste deel in de beoogde nieuwe serie.
- Als geen van de inzendingen voldoet aan de eisen van de uitgeverij, wordt niet overgegaan tot publicatie.
- Over de uitslag van de wedstrijd en het oordeel van de jury kan niet worden gecorrespondeerd.