Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik een recensie-exemplaar aanvragen?

Stuur om een recensie-exemplaar aan te vragen een mail naar marketing@kluitman.nl. Benoem hierin van welke titel je een exemplaar zou willen ontvangen en of je voorkeur uitgaat naar gedrukt of digitaal (of dat het je niet uitmaakt). Geef ook een korte omschrijving van je medium/website/blog en het bereik hiervan.

Helaas krijgen we altijd meer aanvragen dan dat we exemplaren beschikbaar hebben. Niet iedereen die een recensie-exemplaar aanvraagt krijgt er daarom één toegestuurd.

              

Ik heb een (zelfstandige) boekhandel/ organisatie en wil bij jullie een bestelling plaatsen. Hoe doe ik dat?

Een bestelling bij Kluitman plaatsen kan door te mailen naar bestellen@bbnc.nl of te bellen met (085) 22 23 280.

 

Ik ben op zoek naar een ouder boek van Kluitman dat niet meer verkrijgbaar is in de (online) boekhandel. Hoe kan ik het beste te werk gaan?

Staat het boek niet op deze website? (check dit met de zoekfunctie bovenaan de homepagina). Dan kan Kluitman je er helaas niet aan helpen. Misschien heb je op Boekwinkeltjes of Marktplaats meer geluk!

 

Kan ik promotiemateriaal ontvangen voor mijn bibliotheek/ school/ boekbespreking?

Soms is dat mogelijk. Mocht je iets willen ontvangen, stuur dan een verzoek naar marketing@kluitman.nl en vermeld om welke titel het gaat en/of wat de leeftijd van de doelgroep is. Indien beschikbaar sturen we het gewenste promotiemateriaal naar je op. Met het oog op verzendkosten kan dit alleen binnen Nederland.

 

Ik wil een boekbespreking houden over een van jullie boeken. Hebben jullie meer informatie voor mij?

Superleuk dat je een boekbespreking houdt over een Kluitman-boek! De meeste informatie die wij je kunnen geven, is ook online te vinden. Denk bijvoorbeeld aan interviews met de auteur of illustrator, feitjes of afbeeldingen. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je deze mailen naar info@kluitman.nl. We wensen je veel succes met je boekbespreking!


Waar kan ik terecht met vragen voor auteurs?

Deze kun je sturen naar info@kluitman.nl. Wij bundelen de vragen voor auteurs en leggen deze bij gelegenheid aan hen voor. In verband met de grote hoeveelheid aanvragen lukt het niet om in alle gevallen persoonlijk bericht te geven.

Is er ook lesmateriaal beschikbaar bij jullie boeken?

Bij een aantal van onze titels zijn lesbrieven gemaakt. Voor meer informatie, kijk hier.

 

Hebben jullie boeken over voor mijn goede doel/ (school)bibliotheek/ kinderdagverblijf?

Af en toe hebben we boeken over die we kunnen doneren. Met het oog op verzendkosten sturen we momenteel alleen binnen Nederland materiaal op. Voor meer informatie of aanvragen, stuur een mailtje naar info@kluitman.nl.

 

Ik heb een manuscript geschreven. Willen jullie het uitgeven?

Wie weet! Voor meer informatie over het inzenden van een manuscript, kijk op de pagina manuscripten.

 

Ik zou graag boeken voor jullie willen illustreren. Kan dat?

Wie weet! Stuur vooral je portfolio en motivatie door naar manuscript@kluitman.nl.

 

Kan ik jullie ergens volgen?

Dat kan zeker. Volg ons op Instagram, Twitter of Facebook en/of schrijf je rechtsboven op deze pagina in voor de nieuwsbrief.

/