NIEUWS

Nieuwe razend spannende serie over robots en de strijd tussen mens en machine, ‘E-Boy’
12-04-2021

Op 10 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman het razend spannende avontuur Blikseminslag in de nieuwe serie ‘E-Boy’ over robots, hacken en de strijd tussen mens en machine. ­E-Boy. Blikseminslag (10+) is geschreven door Anh Do, auteur van de succesvolle Ninja Kid-serie.

Ethans allerlaatste hoop om te genezen van zijn hersentumor is een zeer riskante operatie: niet door een arts, maar door Gemini, een gloednieuwe medische robot. Net als Ethan op de operatietafel ligt, slaat de bliksem in, in ...

lees meer
Prachtig koesterboek voor ouder en kind van bestsellerauteur Chariva verschijnt in mei
06-04-2021

Op 6 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman het prachtig uitgevoerde koesterboek voor ouder en kind: De Club van Ons (7+). Door met elkaar het boek in te vullen kunnen ouders en kinderen elkaar nóg beter leren kennen. Het boek is bedacht en geschreven door bestsellerauteur Chariva (Sinterklaas voor grote kinderen).

Het boek probeert ouders en kinderen te motiveren, inspireren en te leren om meer te delen en nader tot elkaar te komen.

De Club van Ons is een heel speciaal verbond en alleen bedoeld...

lees meer
Uitgeverij Kluitman komt met nieuwe stoere meidenvoetbalserie voor 10+
01-04-2021

Op 18 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman het debuut van Fleur van der Sluis, winnaar van de Kluitman-schrijfwedstrijd. In de aanval! is het eerste deel in de nieuwe stoere voetbalserie MO13 voor 10+.

In de aanval! gaat over de elfjarige Sara, die flink baalt van de verhuizing naar het huis van haar moeders nieuwe vriend. Ze moet niet alleen wennen aan haar nieuwe stiefbroertje en gemene stiefzus, maar het is ook nog eens een suf dorp zónder meidenvoetbalteam. Ze besluit om haar eigen meide...

lees meer
Nieuw deel in spannende Blockbusters-serie verschijnt in april
18-03-2021

In het nieuwe deel van de spannende jeugdboekenserie ‘Blockbusters’ (10+) van kinderboekenschrijver Manon Berns staat het werk van de mysterieuze streetartist Banksy centraal.

In Banksy ontmaskerd proberen de Blockbusters de identiteit van de kunstenaar te achterhalen. De Blockbusters-serie bevat spannende én leerzame boeken voor jongens en meiden.

Pers over de Blockbusters-serie:

‘Dan Brown voor de jeugd’ – De Telegraaf

‘Van begin tot eind één groot avontuur waarbij we onderwe...

lees meer
Uitgeverij Kluitman start met nieuwe horror boekenserie (10+): Horrorland
16-03-2021

Deze zomer verschijnen bij uitgeverij Kluitman de eerste twee titels van een nieuwe serie met horrorverhalen voor 10+. Het poppenhuis is het eerste boek in de gloednieuwe Kluitman-serie ‘Horrorland’. Na het jarenlange succes van onder andere de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland) is het weer tijd om flink te gaan griezelen. Lezers vanaf tien jaar zitten op het puntje van hun stoel met deze boeken, geschreven door de horrormaster K.R. Alexander. Kluitman koc......

lees meer
Laatste deel in betoverende Soul Riders-trilogie verschijnt in april
08-03-2021

Op 9 april verschijnt bij uitgeverij Kluitman De duisternis valt, het derde en tevens laatste deel in de spannende en magische Soul Riders-trilogie, geschreven door Helena Dahlgren. In deze trilogie komt de wereld van de online paardengame ‘Star Stable’ tot leven. In Nederland zijn er ruim 35.000 spelers van de game per maand. Van deel 1 en 2 zijn in Nederland binnen een jaar 10.000 exemplaren verkocht.  

Er is een storm op komst. De vier Soul Riders Lisa, Anne, Linda en Alex komen voor de...

lees meer