NIEUWS

Deze boeken verschijnen bij Kluitman in het voorjaar van 2021
10-11-2020

Natuurlijk verschijnen er bij Kluitman komend voorjaar weer superleuke nieuwe Bobbi,- AVI- en paardenboeken. Maar er is meer!

De club van ons, bijvoorbeeld; een prachtig geïllustreerd invulboek van bestsellerauteur Chariva. Nieuwe spannende novelles van gerenommeerde auteurs als Juultje van de Nieuwenhof en Chinouk Thijssen. Een nieuw deel in de kunstthriller-serie 'De Blockbusters'. Het eerste deel van een voetbalserie voor meisjes. Een kaartenbox van Stine Jensen en meer ... veel meer!

 >> Nie.........

lees meer
Bestsellerauteur Chariva komt voorjaar 2021 met koesterboek voor ouder en kind
09-11-2020

In het voorjaar van 2021 verschijnt bij uitgeverij Kluitman De Club van Ons, een prachtig uitgevoerd koesterboek voor ouder en kind, bedacht en geschreven door bestsellerauteur Chariva (Sinterklaas voor grote kinderen), met illustraties van Silvana, van Studio Silvana.

De Club van Ons is een heel speciaal verbond. De leden leren elkaar écht kennen. En dit boek is waar ze elkaar ontmoeten. Maar wel in het geheim. Want De Club van Ons is alleen voor leden. En die leden… dat zijn moeder en zoon, ...

lees meer
Marcel van de Ven snijdt actuele jeugdproblematiek aan in zijn jeugdboekendebuut Onder de radar
03-11-2020

Eind november verschijnt bij uitgeverij Kluitman Onder de radar (11+), het jeugdboekendebuut van de voormalig rechercheur Marcel van de Ven (o.a. bekend van het televisieprogramma 'Hunted'). Het boek bevat een spannende en actuele mix van fictie en non-fictie en is gebaseerd op zijn ervaringen met actuele jeugdzaken.

Naast een spannend en actueel verhaal geeft Onder de radar jongeren belangrijke informatie: hoe ga je om met groepsdruk? Wat is sexting? En wat moet je doen als je een geheim hebt da...

lees meer
Luister samen met Bobbi naar voertuigengeluiden met 'Bobbi en de voertuigen' van Monica Maas
12-10-2020

In het geluidenboek Bobbi en de voertuigen neemt Bobbi zijn lezertjes mee op reis. Kinderen ontdekken welke voertuigen er op de weg te zien zijn én wat voor geluiden ze maken. Pep pep, toet toet, vroem vroem!

Bobbi
Bobbi is een erg populair beertje. Bij uitgeverij Kluitman zijn al meer dan veertig boeken over hem verschenen, en in totaal werden daar al bijna twee miljoen exemplaren van verkocht. De Bobbi-boeken worden getekend en geschreven door de op Texel woonachtige Monica Maas.

Bobbi en de......

lees meer
Stine Jensen komt met filosofisch kinderboek over identiteit
08-10-2020

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw boek van Stine Jensen en Marijke Klompmaker, die samen de bejubelde bestseller Alles wat was maakten. Alles over wie ik ben wordt een filosofisch jeugdboek over identiteit en verschijnt in januari.

Kluitman-uitgever Mariska Budding:Wederom is Stine Jensen erin geslaagd om een boek te schrijven voor jongeren waarin ze hen volop laat nadenken, voelen, praten en filosoferen over thema’s die soms lastig te vangen zijn in woorden. De illustraties va...

lees meer
Filosofisch troostboek Troostfilosofie van Stine Jensen en illustrator Marijke Klompmaker verschijnt in november bij uitgeverij Kluitman
05-10-2020

Stine Jensen en Marijke Klompmaker (van o.a. Alles wat ik voel en Alles wat was) hebben samen het prachtige cadeauboek Troostfilosofie gemaakt, dat in november bij uitgeverij Kluitman zal verschijnen. Het boek dient als troost én ter inspiratie en is geschikt voor alle leeftijden.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Aan het begin van de lockdown kwam illustrator Marijke Klompmaker met het idee om iets doen voor kinderen en ouders die opeens geconfronteerd werden met een nieuwe thuissituatie....

lees meer