NIEUWS

Uitgeverij Kluitman gaat boeken van Ellie de olifant (bekend van televisie) uitgeven
20-09-2021

Ellen Langendam, het creatieve brein achter Art Wise, heeft het boekcontract voor het succesvolle character Ellie de Olifant getekend bij uitgeverij Kluitman. Het eerste boek – een kijk- en zoekboek voor kinderen van 2 jaar en ouder – verschijnt in het voorjaar van 2022. Het contract is mede tot stand gekomen door bemiddeling van haar Licentie Agent License Connection (Daphne Kellerman).

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Ellie de Olifant sluit perfect aan bij de belevingswereld van heel...

lees meer
Nieuw paardenhandboek van Jesse Drent verschijnt in oktober
14-09-2021

In oktober verschijnt het nieuwe boek van Jesse Drent getiteld Handboek bitloos rijden. In het boek legt hij de lezer stap voor stap uit hoe je over kunt gaan op bitloos rijden. Jesse Drent is in de paardenwereld vooral bekend van zijn shows in de vrijheidsdressuur. Via YouTube en Instagram houdt hij zijn meer dan 400.000 volgers op de hoogte van zijn leven met zijn paarden.

Bitloos rijden wordt steeds populairder. Jesse rijdt zelf zijn paarden al jaren het liefst zonder bit, en hij heeft hier ve...

lees meer
Het aangrijpende verhaal Rick, van de prijswinnende auteur Alex Gino, verschijnt in oktober
14-09-2021

Na het wereldwijd bejubelde boek George, over een meisje dat in een jongenslichaam is geboren, verschijnt bij uitgeverij Kluitman nu Rick (10+), het aangrijpende verhaal over de aseksuele Rick, van de Amerikaanse auteur Alex Gino.

Uitgeverij Kluitman zal rondom de boeken campagne gaan voeren onder het motto: ‘Je mag zijn wie je bent!’ De campagne wordt breed gedragen door verschillende influencers op social media. Het eerder verschenen George verschijnt in een midprice-editie.

RICK
Rick sta...

lees meer
Verdronken, het tweede deel in de spannende horrorserie ‘Horrorland’, verschijnt in oktober
14-09-2021

Dit jaar is uitgeverij Kluitman gestart met de spannende horrorserie ‘Horrorland’, voor lezers vanaf 10 jaar. Na het jarenlange succes van onder andere de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland), is het weer tijd om flink te gaan griezelen. Het tweede boek in de serie is eveneens geschreven door K.R. Alexander. Verdronken verschijnt eind oktober. In november volgt Ik zal je vinden.

Samantha en Rachel waren ooit beste vriendinnen. Wáren, want sinds ze ruzie heb...

lees meer
In september verschijnt 'De waanzinnige wetenschap over jou'
30-08-2021

Rond 20 september verschijnt bij uitgeverij Kluitman weer een nieuw deel in de Waanzinnig om te weten-serie. Na het succesvolle De gruwelijke geschiedenis van de hele wereld en De waanzinnige wetenschap van werkelijk alles verschijnt nu De waanzinnige wetenschap over jou (8+), geschreven door Nick Arnold, met illustraties van Tony de Saulles.

In De waanzinnige wetenschap over jou ga je op stap met drie wetenschappers die antwoord geven op alle vragen over het menselijk lichaam.

Weet je eigenlijk...

lees meer
Binnenkort verschijnt 'Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!)'
11-08-2021

In oktober verschijnt Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) bij uitgeverij Kluitman. In het boek staan alleen recepten die zonder verhitting kunnen worden bereid. Perfect dus voor kinderen die graag zelfstandig in de keuken aan de slag willen.

Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) bevat alleen recepten die zonder verhitting bereid kunnen worden. Binnen de kortste keren zetten kinderen de lekkerste gerechten op tafel. Van hartige soepjes en poké bowls tot zoete taartjes, en v...

lees meer