NIEUWS

Jennefer Mellink en Juultje van den Nieuwenhof schrijven tweede novelle voor uitgeverij Kluitman
23-11-2021

Komend voorjaar verschijnen er twee nieuwe boeken in de populaire novellereeks van uitgeverij Kluitman. Het gaat om Niets te verliezen van Jennefer Mellink en Get out van Juultje van den Nieuwenhof. Van de Kluitman-novelles zijn er inmiddels meer dan 35.000 exemplaren verkocht.

NIETS TE VERLIEZEN
Romee is het thuis helemaal zat. Haar moeder is niet meer zo vrolijk als vroeger, haar beste vriendin zit alleen nog maar op haar telefoon, haar vriendje laat haar zijn huiswerk maken en ze heeft elke avo...

lees meer
Deze boeken verschijnen bij Kluitman in het voorjaar van 2022
08-11-2021

Komend voorjaar verschijnen er bij Kluitman weer twee novelles, twee Bobbi’s en twee Horrorlandboeken. En ook de fans van de succesvolle series Heksje Lilly en Manage de Zonnehoeve hebben weer een nieuw deel om naar uit te kijken!

Maar dat is nog niet alles. YA-auteur Nadine Swagerman komt bijvoorbeeld met de aangrijpende roman 'Aan de andere kant van geluk. En voor peuters zijn er de superschattige kartonboekjes over de populaire Ellie de olifant. En dan zijn er nog nieuwe delen in verschille.........

lees meer
Waargebeurd oorlogsverhaal (10+) van de Nederlandse Willem (87) verschijnt bij Kluitman
06-11-2021

In het voorjaar 2022 verschijnt bij uitgeverij Kluitman 'De tulpenjongen' van de Zweedse auteur Christina Waldén. De tulpenjongen is het waargebeurde verhaal van Willem (Wim in het boek). Net als zo’n 10.000 andere kinderen tussen de 8 en 12 jaar werd hij aan het einde van de Tweede Wereldoorlog naar Zweden gestuurd om daar aan te sterken, in het kader van Save the Children.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Onze boeken over de Tweede Wereldoorlog maken een belangrijk deel uit van het Kluitm...

lees meer
Uitgeverij Kluitman gaat boeken van Ellie de olifant (bekend van televisie) uitgeven
20-09-2021

Ellen Langendam, het creatieve brein achter Art Wise, heeft het boekcontract voor het succesvolle character Ellie de Olifant getekend bij uitgeverij Kluitman. Het eerste boek – een kijk- en zoekboek voor kinderen van 2 jaar en ouder – verschijnt in het voorjaar van 2022. Het contract is mede tot stand gekomen door bemiddeling van haar Licentie Agent License Connection (Daphne Kellerman).

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Ellie de Olifant sluit perfect aan bij de belevingswereld van heel...

lees meer
Nieuw paardenhandboek van Jesse Drent verschijnt in oktober
14-09-2021

In oktober verschijnt het nieuwe boek van Jesse Drent getiteld Handboek bitloos rijden. In het boek legt hij de lezer stap voor stap uit hoe je over kunt gaan op bitloos rijden. Jesse Drent is in de paardenwereld vooral bekend van zijn shows in de vrijheidsdressuur. Via YouTube en Instagram houdt hij zijn meer dan 400.000 volgers op de hoogte van zijn leven met zijn paarden.

Bitloos rijden wordt steeds populairder. Jesse rijdt zelf zijn paarden al jaren het liefst zonder bit, en hij heeft hier ve...

lees meer
Het aangrijpende verhaal Rick, van de prijswinnende auteur Alex Gino, verschijnt in oktober
14-09-2021

Na het wereldwijd bejubelde boek George, over een meisje dat in een jongenslichaam is geboren, verschijnt bij uitgeverij Kluitman nu Rick (10+), het aangrijpende verhaal over de aseksuele Rick, van de Amerikaanse auteur Alex Gino.

Uitgeverij Kluitman zal rondom de boeken campagne gaan voeren onder het motto: ‘Je mag zijn wie je bent!’ De campagne wordt breed gedragen door verschillende influencers op social media. Het eerder verschenen George verschijnt in een midprice-editie.

RICK
Rick sta...

lees meer