Jeugdthriller. Stille getuige

Na een schoolfeest ziet Nikki hoe de populaire Diane door een paar jongens een busje in wordt getrokken. Vanaf dat moment verneemt niemand meer iets van haar, en al snel blijkt dat ze diezelfde avond is vermoord. Nikki voelt zich vreselijk schuldig, maar durft aan niemand te vertellen wat ze heeft gezien. Dan komt ze erachter dat Martin, de nieuwe vlam van haar beste vriendin, met de ontvoering te maken heeft. Nikki is radeloos, zeker als ze steeds vaker dreigende berichten krijgt. Moet ze vertellen wat ze weet? Zullen ze haar geloven? En wie kan ze vertrouwen?

Eva Burgers (Voorburg,1969) werkte jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit. Haar ervaringen neemt zij mee in de boeken die zij schrijft. Stille getuige is Eva’s eerste jeugdthriller.

Kijk voor meer informatie op www.jeugdthrillers.nl

13.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

'Pas helemaal op het einde werd ik echt verrast. Wat mij betreft is het boek dus zeker niet voorspelbaar. Ik vond dit een geslaagde jeugdthriller met voldoende spanning om het in een adem uit te lezen.' Chicklit.nl


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.