Boekpresentatie Mirjam Hildebrand bij H. de Vries

ALKMAAR – Op zondag 11 juni presenteert uitgeverij Kluitman het spannende jeugdboekendebuut van de Haarlemse auteur Mirjam Hildebrand. Om 15.30 uur wordt Voorlopers feestelijk gepresenteerd bij H. de Vries Boeken. Voorlopers is het eerste deel uit een serie, dat doet denken aan klassiekers zoals Kinderen van Moeder Aarde van Thea Beckman en Het onzichtbare licht van Evert Hartman.

VOORLOPERS

Mirjam Hildebrand omschrijft de serie als volgt: ‘Voorlopers gaat over de vijftienjarige Emma die zich anders voelt dan anderen. Door een mysterieuze ontmoeting in het bos komt zij meer te weten over haar eigen gaven en achtergrond en die van haar vader. Emma loopt voor op de evolutie. Wanneer ze een sleutelrol speelt bij een ontvoeringszaak ontstaat er een avontuurlijke zoektocht door het berglandschap van Frankrijk.’

HILDEBRAND

Van Mirjam Hildebrand zijn eerder twee kinderboeken verschenen. Voorlopers, dat in manuscriptvorm al werd genomineerd voor de Zoute Zoen, is haar eerste project voor 13+. Mirjam Hildebrand is aan de Universiteit Leiden opgeleid tot kinder- en jeugdpsycholoog en heeft een eigen psychologiepraktijk in Haarlem.

Voorlopers (€ 16,99) verschijnt bij uitgeverij Kluitman. De presentatie bij H.de Vries (Gedempte Oude Gracht 27, Haarlem) begint om 15.30 uur en is gratis toegankelijk.