Uitgeverij Kluitman komt met filmeditie van bestseller Engel van Isa Hoes en Vlinder Kamerling


De bestseller Engel van Isa Hoes en Vlinder Kamerling wordt verfilmd! Vanaf 5 augustus 2020 is de magische film Engel in de Nederlandse bioscopen te zien. De nieuwe filmeditie met fotokatern verschijnt eind juli bij uitgeverij Kluitman.

Van het boek Engel, geschreven door Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling, werden meer dan 18.000 exemplaren verkocht. De nieuwe filmeditie heeft een nieuw omslag en bevat kleurenfoto’s uit de film.

Het leven van Engel
Stel je voor dat alles wat je wenst opeens uitkomt. Geweldig, toch?! Maar wat als je per ongeluk het verkeerde wenst? Of als iedereen opeens wil dat je geld voor ze tovert? Of als je ontvoerd wordt… Welkom in het leven van Engel.

Haar doodgewone-meisje-van-twaalf-leven staat ineens op z’n kop als ze alles kan wensen. Ze weet niet waarom, en ze weet niet precies wat ze ermee moet. Maar ze komt er wel al snel achter dat die wensen haar in de problemen kunnen brengen. En dat niet iedereen het beste met haar voorheeft.

Isa Hoes
Isa Hoes schreef dit boek samen met haar dochter Vlinder Kamerling toen Vlinder elf jaar was. Isa is vooral bekend als actrice en speelde in o.a. Goede tijden, slechte tijden, Baantjer, Rozengeur & Wodka Lime en Celblok H. Daarnaast speelde ze in verschillende films en toneelstukken.

Eerder schreef Isa de bestseller Toen ik je zag over haar leven met Antonie Kamerling en Te lijf, over de kunst van het mooi ouder worden, schreef ze samen met Medina Schuurman.

De filmeditie van het boek Engel is vanaf 23 juli 2020 verkrijgbaar. De film Engel draait vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen. 

> Bekijk hier de filmtrailer van Engel.