Tweede peuterboek met succesvol character Ellie de Olifant verschijnt in januari bij Kluitman


Eind januari verschijnt bij uitgeverij Kluitman het tweede peuterboek van Ellen Langendam over het populaire character Ellie de olifant. Wat ziet Ellie? Op de boerderij is een rijk geïllustreerd voorleesboek voor de allerkleinsten, waarin veel te zien en te ontdekken is.  

In Wat ziet Ellie? Op de boerderij worden kinderen actief betrokken door middel van vragen en zoekopdrachten. Ze ontdekken niet alleen boerderijdieren, maar ook de verrassende wereld van Ellie de olifant, vol fantasie en grappige momenten.

ZAPPELIN
Sinds maart 2020 wordt Ellie de Olifant elke dag uitgezonden op NPO Zappelin. De 180 geanimeerde gifs van Ellie de Olifant zijn erg populair en het aantal kijkers groeit enorm. Sinds de start staat de teller al op meer dan 100 miljoen views. Ook vanuit het buitenland is er al veel interesse getoond voor dit populaire character. Het tweede seizoen is vanaf maart 2022 uitgezonden op NPO Zappelin.      

ELLEN LANGENDAM
Art Wise, het ontwerp- en productiebedrijf van Ellen Langendam, zet zich met haar expertise in characterdesign in om een ​​glimlach op ieders gezicht te krijgen. Haar ontwerpen kenmerken zich door de herkenbaarheid en eenvoud. Haar nieuwste personage, Ellie de Olifant, is speciaal ontworpen voor het jongste publiek. Art Wise is de producent van de animatieserie, die zeer goed werd ontvangen door de Nederlandse Publieke Omroep: NPO. In mei 2022 verscheen het kijk- en zoekboek Ontdek de seizoenen bij uitgeverij Kluitman. 

>Kijk hier voor meer informatie over Wat ziet Ellie? Op de boerderij