Tweede deel in vrolijke serie ‘Help we hebben een dierentuin!’ van bestsellerauteur Marlies Slegers verschijnt in juni bij uitgeverij Kluitman


Na het grote succes van het eerste deel volgt nu bij uitgeverij Kluitman deel twee in de vrolijke serie ‘Help we hebben een dierentuin’ van Marlies Slegers. De grappige serie voor lezers vanaf 8 jaar gaat over Sem en zijn familie, die onverwachts eigenaar zijn geworden van hun eigen dierentuin. Het is hier (g)een hotel! verschijnt in juni. Het boek is geïllustreerd door Iris Boter.

Het leven van Sem en zijn familie staat volledig op z’n kop sinds ze onverwachts eigenaar zijn geworden van een dierentuin. En het ziet ernaar uit dat het in hun dierentuin nog een stuk gezelliger gaat worden… Het tehuis waar meneer Pretorius woont, heeft een flinke lekkage en het is er veel te heet. De bewoners hebben dus tijdelijk ander onderdak nodig. Maar waar moeten ze naartoe?
Dan komt meneer Pretorius met het plan om hen te huisvesten in de dierentuin – er staan immers veel verblijven leeg en het is er een stuk koeler. Zo verandert de dierentuin in een mensentuin. Dit brengt Sem op een goed idee voor zijn schoolproject…

MARLIES SLEGERS
Marlies Slegers groeide op in Indonesië. Op haar achttiende kwam ze terug naar Nederland en daar begon haar carrière als schrijver. Eerst voor volwassenen, maar toen ze zelf kinderen kreeg, begon ze jeugdboeken te schrijven en daar is ze nooit meer mee gestopt! Inmiddels zijn er meer dan veertig boeken van haar verschenen, waaronder de populaire series ‘Gezocht: normale ouders!’, ‘Hockeylove’ en de spannende novelles #SweetSixteen, Grenzeloos en Ongewenst.

IRIS BOTER
Iris Boter heeft als illustrator én schrijver al aan meer dan 150 boeken gewerkt. Ze combineert tekenen op papier graag met werken op de computer. Ze heeft onder andere de populaire series ‘Juf Braaksel’ en ‘De bende van De Korenwolf’ geïllustreerd.

Klik hier voor meer informatie over Het is hier (g)een hotel!