Tweede deel in grappige serie over de tweeling Pip & Zilver verschijnt in oktober


Na het succes van Pip & Zilver in Americka komt auteur Remco Volkers dit najaar met het tweede deel in de grappige serie over de tweeling Pip en Zilver (8+). In Avontuur in Parijs gaat de tweeling naar Parijs om hun vader te vinden. Pip & Zilver. Avontuur in Parijs is vanaf 24 oktober overal verkrijgbaar.

Pip & Zilver beginnen zich steeds meer thuis te voelen in Americka, het dorp waar ze vorig jaar naartoe verhuisd zijn. Toch laat de vraag waar hun echte vader uithangt ze niet meer los. Het laatste wat ze gehoord hebben, is dat hij als danser werkt bij een straatorkest in Parijs. In de herfstvakantie besluiten ze dat er maar één ding op zit. Ze moeten naar Parijs om hem te vinden. Hoe moeilijk kan dat nou zijn…?

REMCO VOLKERS
Na diverse banen in de boekenwereld werkt Remco Volkers nu onder de naam Het kantoortje van Remco als literair agent en promoot hij schrijvers. Hij verzorgt ook workshops en gastlessen op het gebied van publiciteit en presentatie, onder andere voor de Schrijversacademie. Remco woont en werkt in Amsterdam.

IRIS BOTER
Iris Boter heeft als schrijver en illustrator al aan meer dan 150 boeken gewerkt. Ze combineert tekenen op papier graag met werken op de computer. Haar tekenstijl is vrolijk en grappig, maar heeft soms ook een serieuze ondertoon. Ze woont met haar man en dochter in Kampen.


>> Kijk hier voor meer informatie over Pip & Zilver. Avontuur in Parijs.