Twee vrolijke kleuters die ieders hart veroveren


In juli verschijnt bij uitgeverij Kluitman het prachtige voorleesboek Tom en Samira, vol korte voorleesverhalen en vrolijke gedichtjes voor kleuters (4+).

Auteur Tosca Agterberg weet als voormalig kleuterjuf als geen ander hoe het dagelijks leven in een kleuterklas eraan toegaat. Kleuters zijn niet bezig met de onderlinge verschillen, maar willen gewoon samen spelen. Tom en Samira zitten samen in groep 2, wonen naast elkaar én zijn beste vrienden. Trampoline springen, knutselen of lekker bakken: ze vervelen zich nooit. Tom en Samira is een fijne mix van versjes en korte verhalen, op het niveau van kleuters. Heerlijk om voor te lezen en een feest van herkenning voor ieder kind.

TOSCA AGTERBERG
Tosca Agterberg heeft ruim 40 jaar met plezier lesgegeven op een multiculturele school in Utrecht. Soms schreef ze versjes of liedjes voor de kinderen, maar nu ze met pensioen is, heeft ze eindelijk de tijd om al deze verhaaltjes op papier te zetten. Dit is haar eerste boek over Tom en Samira.

ANN DE BODE
Ann De Bode illustreert al sinds 1992 kinderboeken. Ze kreeg vijf keer op rij de Publieksprijs van de Picturale in Ronse, een tweejaarlijkse tentoonstelling van alle Vlaamse illustratoren. Voor Kluitman illustreert Ann De Bode o.a. de boekenreeks over Choco het minipaardje.

>> Tom en Samira reserveren of bestellen' Kijk hier.