Spannende novelle van thrillerauteur Mariska Overman verschijnt in februari


De nieuwste novelle in de succesvolle novellereeks van uitgeverij Kluitman komt van de hand van Mariska Overman. Ze schreef de spannende novelle Eindspel, waarin Sanne probeert te achterhalen waarom haar zus zich steeds vreemder begint te gedragen.

De Kluitman-novellereeks bestaat uit spannende boeken die aansluiten op de leefwereld van jongeren en geschreven zijn door aansprekende auteurs. Eindspel is de 26e novelle in de reeks, waarvan er al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

EINDSPEL
Sanne maakt zich zorgen om haar oudere zus Lisa. Ze doet opeens dingen die ze normaal nooit zou doen en gaat om met mensen die totaal niet bij haar passen. Wat zou er aan de hand zijn? Moet Sanne er iets van zeggen?

Lisa vindt het ondertussen maar niks dat iedereen zich zo met haar bemoeit. Er is toch niemand die haar begrijpt. Behalve hij. Door hem voelt ze zich eindelijk eens sterk. Sanne heeft een heel slecht gevoel over de situatie en gaat op onderzoek uit. Hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze het gevoel krijgt dat dit wel eens heel verkeerd kan aflopen…

MARISKA OVERMAN
Mariska Overman woont en werkt in Hengelo. Ze is van oorsprong docent filosofie en levensbeschouwing. In 2017 debuteerde ze met de thriller Hoofdzaak en van haar laatste thriller Noorderlicht werden de filmrechten verkocht aan Dutch FilmWorks. De novelle Eindspel is haar Young Adult-debuut.

>> Kijk hier voor meer informatie over Eindspel.