Spannende nieuwe avonturenserie Liam en de monsters verschijnt in mei


Op 19 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman het eerste deel van een nieuwe avonturenserie, speciaal voor jonge lezers vanaf 8 jaar: Liam en de monsters, geschreven door Kris Humphrey. In De gevreesde goorhoorn, krijgt Liam de opdracht om zijn dorp te beschermen. Gaat hij deze missie volbrengen?   

Liam maakt zich geen zorgen over de taak die hem vanaf zijn negende verjaardag te wachten staat. Hij weet vrij zeker dat hij een simpel baantje zal krijgen. Maar als hij de envelop openmaakt, staat er slechts één woord: TOPGEHEIM. Liam blijkt de nieuwe leerling van de Wachter te zijn, die het dorp moet beschermen tegen de monsters uit het donkere woud. Gewapend met een katapult, magische stenen en een bijzondere kaart gaat Liam het bos in voor zijn eerste missie: de gevreesde goorhoorn tegenhouden als die te dicht bij het dorp dreigt te komen…

KRIS HUMPHREY
Kris Humphrey groeide op in Plymouth, Verenigd Koninkrijk, waar hij zijn tijd doorbracht met lezen en dagdromen over zijn eerste eigen boek. Hij oefende allerlei beroepen uit, waaronder filmoperateur, laboratoriumtechnicus, boekverkoper en docent. Zijn droom om te schrijven was nooit ver weg en in 2012 voltooide hij de master Writing for Young People aan de Bath Spa University. Hij studeerde af met onderscheiding en won de prijs voor Most Promising Writer.

Dit boek heeft een introductieprijs van €10,-! (Geldig van 19 mei tot en met 18 augustus 2021.)

>> Kijk hier voor meer informatie over De gevreesde goorhoorn of om dit boek alvast te reserveren.