Prachtig koesterboek voor ouder en kind van bestsellerauteur Chariva verschijnt in mei


Op 6 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman het prachtig uitgevoerde koesterboek voor ouder en kind: De Club van Ons (7+). Door met elkaar het boek in te vullen kunnen ouders en kinderen elkaar nóg beter leren kennen. Het boek is bedacht en geschreven door bestsellerauteur Chariva (Sinterklaas voor grote kinderen).

Het boek probeert ouders en kinderen te motiveren, inspireren en te leren om meer te delen en nader tot elkaar te komen.

De Club van Ons is een heel speciaal verbond en alleen bedoeld voor leden. Dat kunnen moeder en zoon zijn, of vader en dochter of andersom. Ouders en kinderen kunnen elkaar in dit boek vragen stellen, antwoorden geven en geheimen onthullen. Ook is er ruimte voor foto’s, brieven en andere mooie herinneringen. De enigen die het lezen zijn de clubleden. Dat maakt dit boek zo bijzonder en verbindend.

‘Een goede en bovenal leuke manier om samen dieper op onderwerpen in te gaan die soms lastig te bespreken zijn. Een waardevol boek, niet alleen voor nu, maar ook voor later.’- Marielle Beckers, Orthopedagoog

CHARIVA
Chariva schrijft al zolang ze het zich kan herinneren. Het begon met gedichten en korte verhalen. In 2015 verscheen haar eerste kinderboek: Sinterklaas voor grote kinderen. Hiermee won ze de Hotze de Roosprijs en het werd een regelrechte klassieker: inmiddels zijn er al 20.000 exemplaren van verkocht.

SILVANA
Silvana van StudioSilvana is een illustrator en designer die zich heeft gespecialiseerd in vrolijke en uitnodigende illustraties en ontwerpen, die zowel jong als oud aanspreken. Met verschillende texturen, speelse patronen en sfeervolle kleurenpaletten creëert Silvana dan ook voor ieder wat wils.

>> Kijk hier voor meer informatie over De club van ons of om dit boek alvast te reserveren