Nieuwe spannende novelle door Marcel van Driel verschijnt eind maart


Dit voorjaar verschijnt de twintigste novelle in de populaire novelle-reeks van uitgeverij Kluitman. 24 uur, geschreven door de succesvolle auteur Marcel van Driel, is vanaf eind maart verkrijgbaar in de (online) boekhandel.

Niet dik, maar wel heel spannend en betaalbaar. Dat zijn de YA-novelles van uitgeverij Kluitman. De mooie, gebonden boeken van elk ongeveer 100 pagina’s zijn geschreven door verschillende populaire topauteurs. Er zijn inmiddels meer dan 75.000 exemplaren van de novelles verkocht. 24 uur is de twintigste novelle in de reeks. 

24 UUR
De 16-jarige Claire werkt in de kerstvakantie als flitsbezorger. Bij haar laatste adres wordt ze opgewacht door twee gewapende jongens. Zonder geld, telefoon, warme jas en op blote voeten moet ze 24 uur uit hun handen zien te blijven. Lukt dat, dan krijgt ze 10.000 euro. Als ze daarin faalt – of iemand om hulp vraagt – wordt ze vermoord. Lukt het Claire om te overleven?

MARCEL VAN DRIEL
Marcel van Driel is sinds 2002 schrijver en heeft al meer dan 55 boeken op zijn naam staan. Van zijn ‘Superhelden.nl’-trilogie werden meer dan 90.000 exemplaren verkocht in Nederland en Duitsland. Voor Kluitman werkte hij eerder mee aan de verhalenbundel Alle hens!

Bekijk hier meer informatie over het boek.