Nieuwe razend spannende serie over robots en de strijd tussen mens en machine, ‘E-Boy’


Op 10 mei verschijnt bij uitgeverij Kluitman het razend spannende avontuur Blikseminslag in de nieuwe serie ‘E-Boy’ over robots, hacken en de strijd tussen mens en machine. ­E-Boy. Blikseminslag (10+) is geschreven door Anh Do, auteur van de succesvolle Ninja Kid-serie.

Ethans allerlaatste hoop om te genezen van zijn hersentumor is een zeer riskante operatie: niet door een arts, maar door Gemini, een gloednieuwe medische robot. Net als Ethan op de operatietafel ligt, slaat de bliksem in, in het ziekenhuis én in de robot.

Anders, beter en sterker
Wonder boven wonder overleeft Ethan de operatie. Vanaf dat moment voelt hij zich anders, beter, sterker. Ethan komt erachter dat hij met zijn gedachten alle elektronische apparaten kan besturen en hacken.
Maar hij is niet de enige die is veranderd door de blikseminslag: Gemini lijkt wel een eigen wil gekregen te hebben en het is nog maar de vraag of dat goed is… Zeker als hij in verkeerde handen valt. Ethan heeft zijn nieuwe gave hard nodig om Gemini te stoppen.

ANH DO
Anh Do is een Vietnamees-Australische auteur, komiek en schrijver. Hij maakte in 2010 zijn debuut met The Happiest Refugee over zijn vlucht van Vietnam naar Australië. Anh Do is de populairste kinderboekenschrijver van Australië. Met zijn boeken over Ninja Kid, maar ook de HotDog en WeirDo series, staat hij daar het hele jaar door op de bestsellerlijsten.

>> Kijk hier voor meer informatie over E-boy of om dit boek alvast te reserveren