Nieuwe novelle van Jonge Jury-winnares Chinouk Thijssen verschijnt in juni bij Kluitman


Op donderdag 8 juni verschijnt de nieuwe novelle van bestsellerauteur Chinouk Thijssen bij uitgeverij Kluitman. Vorig jaar won ze met haar eerste Kluitman-novelle Gegijzeld de Prijs van de Jonge Jury. Nu volgt haar tweede en razend spannende novelle Vlucht 703, waarin jongeren vast komen te zitten in een vliegtuig met een bom aan boord.  

Vlucht 703 is de 22e novelle in de populaire reeks van uitgeverij Kluitman. De novelles zijn spannende, gebonden boeken van rond de 100 pagina’s. Inmiddels zijn er meer dan 75.000 novelles verkocht.

VLUCHT 703
Iris en Timon gaan als klassenuitje naar een escaperoom in een vliegtuig. Hun groepje krijgt het laatste toestel toegewezen, vlucht 703. Het doel: een bom ontmantelen.
Als er na een tijdje wordt omgeroepen dat ze plaats moeten nemen op de stoelen en hun riemen vast moeten maken, denken ze dat dit er allemaal bij hoort. Maar dan stijgen ze daadwerkelijk op…
De spelregels zijn veranderd. Er is écht een bom aan boord. Zal het hun lukken om de bom te ontmantelen en de vlucht te overleven?

CHINOUK THIJSSEN
Chinouk Thijssen was als kind al gek op spannende verhalen. Inmiddels is ze auteur van meerdere YA-thrillers én kinderboeken. Haar Kluitman-novelle Gegijzeld won de Prijs van de Jonge Jury 2022 en in datzelfde jaar was ze een van de 3PAK-auteurs. Chinouk is een veelgevraagd spreker op scholen.