Megapopulair multitalent Sterre (16) tekent boekcontract bij Kluitman


ALKMAAR – Zojuist heeft Sterre Koning aan haar fans op de sociale media bekendgemaakt dat er een boek van haar uitkomt. STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?! verschijnt dit najaar bij uitgeverij Kluitman.

Sterre is hot! Ze is zangeres, presenteert, acteert, danst, speelt gitaar, is succesvol YouTuber en model. Via haar eigen YouTube-kanaal en Instagram houdt ze haar ruim 285.000 fans op de hoogte van haar leven. En dat alles naast vier havo. Hoe krijgt een 16-jarig meisje uit Zutphen dat voor elkaar?

In dit boek geeft Sterre een persoonlijke inkijk in haar leven en inspireert ze haar fans om ook hun dromen na te jagen. Ze vertelt openhartig over haar carrière en bekendheid en de ups en downs die daarbij horen. Het gaat over keihard werken en genieten, over de dingen die je niet ziet op de sociale media, over dicht bij jezelf blijven als de hele wereld iets van je wil, over liefde en geloof, over mode en hippe feestjes én baaldagen. STERRE is veel meer dan een boek over Sterre zelf; het is een prachtig uitgevoerd, bijzonder verhaal, inclusief veel praktische tips, dat veel jonge meiden zal inspireren, uitdagen, helpen en urenlang vermaken.

Zingen, dansen, acteren, vloggen en influencen
Multitalent Sterre zingt, acteert, danst, is YouTuber, vlogger, reporter, model en influencer. Ook ontwierp ze haar eigen kledinglijn. In 2016 vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival en in 2018 bereikte ze de halve finale van The Voice Kids. Ze heeft een eigen single uitgebracht en inmiddels ook twee singles voor DreamWorks. In 2019 heeft ze de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor aanstormend talent Nederland en België. Ze is te zien in tv-programma’s, in de bioscoop, op festivals, in bladen, en bovenal online. Voor haar boek STERRE werkt ze samen met auteur Marie Lotte Hagen.

>> Instagram: @sterrekoning
>> YouTube: Sterre Koning
>> Website: sterrekoning.nl