Marcel van Driel tekent contract voor titel in de succesvolle reeks YA Kluitman-novelles


De populaire jeugdboekenauteur Marcel van Driel (o.a. ‘Superhelden.nl’ en ‘Game Helden’) heeft het boekcontract getekend voor de spannende YA-thriller 24 uur die in het voorjaar van 2023 in de succesvolle novellelijn van uitgeverij Kluitman zal verschijnen. 24 uur is de 20ste titel in de reeks. Van de novelles zijn inmiddels meer dan 60.000 exemplaren verkocht.

De novelles zijn mooie, gebonden boeken van ca. 100 pagina’s. Met Marcel van Driel voegt de uitgeverij weer een topauteur toe aan de boekenserie die al veel jongeren heeft kunnen verleiden tot het lezen van (meer) boeken!

24 UUR
De zestienjarige Claire werkt in de kerstvakantie als flitsbezorger. Vlak voor middernacht moet ze nog één bestelling afleveren bij een grote villa. Claire hoopt op een dikke fooi, maar wordt in plaats daarvan opgewacht door twee broers met een pistool.

De jongens dwingen Claire haar schoenen, sokken, trui en jas uit te doen, voordat ze haar terug de ijzige kou insturen. Ze krijgt 24 uur de tijd om uit hun handen te blijven. Als ze daarin slaagt, verdient ze 10.000 euro. Als ze faalt – of iemand om hulp vraagt – wordt ze vermoord.

Terwijl Claire zonder geld of telefoon en op blote voeten door de stad snelt, vraagt ze zich af of de broers van plan zijn zich aan hun eigen regels te houden. Ze is bang dat ze ten dode opgeschreven is.

Tenzij ze zelf de regels verandert.

MARCEL VAN DRIEL
Marcel van Driel heeft meer dan 55 boeken op zijn naam staan. Van zijn ‘Superhelden.nl’-trilogie werden meer dan 90.000 exemplaren verkocht in Nederland en Duitsland.  Zijn verhalen staan bekend om hun nagelbijtende spanning en droge humor.

24 uur zal in het voorjaar van 2023 bij uitgeverij Kluitman verschijnen.