Marcel van Driel komt met vervolg op zijn bestseller '24 uur' als Kluitman-novelle+


Een van de populairste jongerenauteurs van deze tijd: Marcel van Driel, komt met een vervolg op zijn bloedspannende bestseller 24 uur. Dit boek zal verschijnen als ‘novelle +’ in de succesvolle Kluitman-novellelijn.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘De novelles van Kluitman zijn mateloos populair. Op 10 februari vierden we met de auteurs, BookTokkers en een boekhandel vol jonge lezers het succes en de verkoop van meer dan 100.000 exemplaren.

De leeshonger is aangewakkerd. En de lezers willen meer! Ze zijn toe aan een volgende stap. Daarom starten we de novelle+: superspannende boeken voor de fans van de succesvolle Kluitman-novelles. Iets dikker, boeiende onderwerpen, prachtige herkenbare uitvoering, betaalbaar en geschreven door topauteurs!’

Bestsellerauteur Marcel van Driel scoorde hoge ogen met zijn novelle 24 uur, die herdruk op herdruk krijgt en een van de Leestips is bij de Jonge Jury 2024. Hij schrijft nu aan het vervolg: 48 uur, dat komende zomer zal verschijnen en nog spannender en iets dikker, ca.160 pagina’s, wordt.

De boeken zullen een herkenbaar item in de uitvoering krijgen, waardoor ze ook qua vormgeving aantrekkelijk worden. Dit wordt in een later stadium onthuld op de social media van Kluitman.

48 UUR
De 17-jarige Claire hoopt de angstaanjagende gebeurtenissen van 24 uur eindelijk achter zich te laten. Maar de vader van haar voormalige achtervolgers zint op wraak. Met niets meer dan haar scherpe verstand en overlevingsdrang, moet Claire 48 uur samen met haar twee lovers en zes anderen een nieuwe, meedogenloze jacht zien te overleven. Dit keer is de inzet hoger, de vijand gevaarlijker en zijn de regels willekeurig. In een race tegen de klok, moet ze vechten voor haar leven en dat van haar vrienden. Maar hoever is Claire bereid te om te gaan? En wat als de prijs te hoog is?

MARCEL VAN DRIEL
Marcel van Driel is sinds 2002 schrijver en heeft al meer dan 60 boeken op zijn naam staan. Zijn bekendste titels zijn de 8+-serie ‘Game Helden’ en de ‘Superhelden’-reeks, waarvan meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht in Nederland en Duitsland. Zijn verhalen staan bekend om hun nagelbijtende spanning en droge humor.

>> Kijk hier voor meer informatie over de Kluitman-novelles.
>> Kijk hier voor meer informatie over Marcel van Driel.