Makers Beste Vrienden Quiz tekenen boekcontract bij Kluitman


ALKMAAR – Televisiemakers en presentatoren Bart Meijer en Michiel Eijsbouts (o.a. Beste Vrienden Quiz en Het Klokhuis) hebben een boekcontract getekend bij uitgeverij Kluitman.

Lees dit boek niet! (Beter voor jezelf, je ouders en je huisdier) is een boek voor kinderen van 8 jaar en ouder over ca. 641 dingen die je liever niet wilt weten. Het boek verschijnt in het voorjaar van 2020.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: 'Lees dit boek niet! (Beter voor jezelf, je ouders en je huisdier) is een vrolijke, enthousiaste en humoristische aanwinst voor het fonds van Kluitman. Bart en Michiel hebben veel ervaring met de doelgroep 8- tot 12-jarigen en weten precies waarmee ze jongeren kunnen boeien en entertainen. Dit boek is een mooi, tastbaar voorbeeld van hun succesvolle samenwerking.'

INHOUD
Wat niet mag, wil je doen. En wat je niet mag horen, wil je weten. Dat is het uitgangspunt van dit boek vol smerige, vervelende, desillusionerende, gekke, onzinnige, ontnuchterende en bijzondere weetjes. Het is een opeenstapeling van de harde feiten die je vertrouwen in de mensheid niet vergroten, en die je vertwijfeld achterlaten over de zin en onzin van het leven. Maar… ze toveren ook een glimlach op je gezicht. Ze relativeren de boel en brengen het leven terug tot nietige proporties. Met deze feitjes laat je iedereen gruwelen, huiveren en bovendien hard lachen!