Laatste deel in populaire Soul Riders-trilogie verschijnt in november


Dit najaar verschijnt bij uitgeverij Kluitman het laatste deel in de tweede Soul Riders-trilogie, geschreven door Helena Dahlgren. In Het geschenk van Aideen staan de Soul Riders voor hun moeilijkste uitdaging tot nu toe. De boeken vol avontuur, vriendschap, paarden en magie zijn gebaseerd op de populaire online paardengame Star Stable. Inmiddels zijn er meer dan 45.000 exemplaren in de serie verkocht.

De magische Sterraspaarden, die alleen op Jorvik voorkomen, lijken met uitsterven te worden bedreigd. Er is nog maar één drachtige merrie over en haar veulen moet koste wat het kost worden beschermd. Wie heeft het op deze prachtige paarden voorzien? En hangt dit samen met de duistere krachten die het eiland lijken over te nemen? Om het kwaad te stoppen, zullen Linda, Lisa, Anne en Alex de hulp van oude vijanden moeten inschakelen. De strijd om Jorvik barst los en de Soul Riders zetten alles op alles om het eiland te redden.

STAR STABLE
Star Stable is een online game, waarin spelers paarden kunnen verzorgen en avonturen kunnen beleven op het eiland Jorvik. Wereldwijd zijn er zo’n 22 miljoen spelers in 180 verschillende landen actief. In Nederland zijn dat er maandelijks ruim 100.000. De Soul Riders-boeken verschijnen inmiddels in elf talen en twintig landen.

HELENA DAHLGREN
Helena Dahlgren is een Zweedse auteur, vertaler en blogger. Ze heeft boeken voor zowel volwassenen als kinderen uitgebracht. Van de boeken over de Soul Riders zijn er in Zweden al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Het eerste deel heeft een Kids’ Book Choice Award gewonnen in de categorie ‘Age 12-18: Best Fantasy World Builder’.

>> Kijk hier voor meer informatie over Het geschenk van Aideen
>> Kijk hier voor meer informatie over de serie Soul Riders