Laatste deel in betoverende Soul Riders-trilogie verschijnt in april


Op 9 april verschijnt bij uitgeverij Kluitman De duisternis valt, het derde en tevens laatste deel in de spannende en magische Soul Riders-trilogie, geschreven door Helena Dahlgren. In deze trilogie komt de wereld van de online paardengame ‘Star Stable’ tot leven. In Nederland zijn er ruim 35.000 spelers van de game per maand. Van deel 1 en 2 zijn in Nederland binnen een jaar 10.000 exemplaren verkocht.  

Er is een storm op komst. De vier Soul Riders Lisa, Anne, Linda en Alex komen voor de grootste uitdaging tot nu toe te staan. De plannen van meneer Sands dreigen het leven op Jorvik te verwoesten. En alleen zij en hun paarden kunnen hem en de Dark Riders tegenhouden. Om daarin te slagen, moeten de Soul Riders hun magie perfectioneren. Maar de tijd dringt… Lukt het de Soul Riders om samen zo krachtig te worden dat ze Jorvik kunnen redden?

STAR STABLE
Star Stable is een online game, waarin spelers paarden kunnen verzorgen en avonturen kunnen beleven op het eiland Jorvik. Wereldwijd zijn er zo’n 15 miljoen spelers uit 180 verschillende landen actief. In Nederland zijn dat er maandelijks ruim 35.000. De Star Stable-wereld wordt nu uitgebreid met de Soul Riders-trilogie, die inmiddels in zes landen verschijnt.

HELENA DAHLGREN
Helena Dahlgren is een Zweedse auteur, vertaler en blogger. Ze heeft boeken voor zowel volwassenen als kinderen uitgebracht. Van de boeken over de Soul Riders zijn er in Zweden al meer dan 40.000 exemplaren verkocht en deel één werd genomineerd voor de Storytel Awards en de Crimetime Award 2019 / Best Children’s Book in Zweden.


>> Kijk hier voor meer informatie over De duisternis valt