In april verschijnt 'Het superleuke Koen Kampioen voetbal doeboek'!


In de zomer van 2014 hoeft geen enkele voetbalfan zich te vervelen, want in april verschijnt bij uitgeverij Kluitman Het superleuke Koen Kampioen voetbal doeboek van Fred Diks!

Het doeboek zit vol met puzzels, (invul)verhalen, quizzen én een interview met Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. Het doeboek is vanaf 18 april overal verkrijgbaar.

HET SUPERLEUKE KOEN KAMPIOEN VOETBAL DOEBOEK
Test je voetbalkennis, doe allerlei leuke quizzen, ga stuk om de beste voetbalmoppen en onmogelijke dilemma’s, lees over Koen en zijn vrienden, ontwerp je eigen tenue en nog veel meer spelletjes en voetbalfun. Het nieuwe Koen Kampioen voetbaldoeboek biedt urenlang voetbalvermaak. Ook interviewt auteur Fred Diks de Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer.

FRED DIKS
Fred Diks schrijft al meer dan 20 jaar over voetbalheld Koen Kampioen. Daarnaast schrijft hij de voetbalserie ‘Sam schiet’, voor jongere lezers. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn jarenlange ervaring als leerkracht op een basisschool en als voetbalverslaggever voor de Gelderlander.

IVAN & ILIA
ivan & ilia zijn niet alleen een illustratieduo, maar ook een stel. Samen hebben ze al veel mooie boeken gemaakt. Voor Kluitman illustreerden zij onder andere de boeken over Koen Kampioen en Dansschool de Vlinders.

>> Kijk hier voor een overzicht van alle Koen Kampioen-boeken.