Komend voorjaar verschijnen er twee nieuwe Bobbi-boeken!


Komend voorjaar verschijnen er bij uitgeverij Kluitman twee nieuwe Bobbi-boeken van Monica Maas: Bobbi viert koningsdag en Bobbi naar de kapper. Het bij kleuters en peuters populaire beertje bestaat dit jaar twintig jaar. Dat wordt gevierd met een actie!

Bobbi viert Koningsdag

Na de succesvolle feestdagen-titels Bobbi viert Sint-Maarten, Bobbi viert sinterklaas, Bobbi viert kerst en Bobbi viert Pasen verschijnt in maart ook Bobbi viert Koningsdag. In deze feestelijke titel brengt Bobbi een bezoekje aan de vrijmarkt en doet hij mee aan de kinderspelen.
> Kijk hier voor meer informatie over Bobbi viert Koningsdag en om dit boek alvast te reserveren.

Bobbi naar de kapper
Naar de kapper gaan kan best spannend zijn. Vandaar dat een Bobbi-­boekje met dit thema al lang op vele verlanglijstjes staat. In Bobbi naar de kapper moet ook beertje Bobbi eraan geloven; zijn haar is wel erg lang geworden. Samen met zijn papa brengt hij een bezoekje aan de kapsalon. Als hij klaar is, kan hij niet wachten om iedereen zijn nieuwe coupe te laten zien!
> Kijk hier voor meer informatie over Bobbi naar de kapper en om dit boek alvast te reserveren.

Bobbi 20 jaar
Hoewel Nederlands favoriete beertje zelf altijd jong zal blijven, is het dit jaar 20 jaar geleden dat bij Kluitman het eerste Bobbi-boek verscheen. Inmiddels zijn al meer dan 50 verschillende Bobbi-boeken verschenen, waarvan wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren zijn verkocht. Om Bobbi's 20e verjaardag te vieren, zijn (o.a.) vanaf 20 februari t/m 30 april 2022 drie Bobbi-boeken in de aanbieding. 

Deze boeken kosten van 20 februari t/m 30 april tijdelijk slechts €5,-:
- Bobbi naar de speeltuin 
- Bobbi leert fietsen 
- Bobbi is zijn knuffel kwijt 

De Bobbi-boeken worden getekend en geschreven door de op Texel woonachtige Monica Maas. Kijk voor meer informatie over Bobbi op www.bobbi.nl.