Kluitman-novelles: tijdelijk slechts € 5,-!


Niet dik, niet duur, maar wel heel spannend. Dat zijn de YA-novelles van uitgeverij Kluitman. Deze mooie gebonden boeken van elk ca. 100 pagina’s zijn geschreven door populaire topauteurs. Van 1 juni t/m 31 augustus 2020 zijn ze verkrijgbaar voor slechts € 5,- per stuk! 

 

Maar ik ben jou niet van Nadine Swagerman 

Mira heeft een nieuw pleeggezin: de familie Mulder. Hoewel ze het goed kan vinden met haar pleegzus Mira, voelt Jamie zich nog niet echt thuis. Het lukt haar maar niet om haar verleden los te laten. Ze hoort ook steeds een raar geluid, terwijl de anderen niets lijken te horen. Soms ziet ze een gestalte rond het huis dwalen. Als de man op een dag het huis binnendringt, weet ze zeker dat ze in gevaar is…

> Kijk hier voor meer informatie en om Maar ik ben jou niet te bestellen.

 

Opgepast! van Jennefer Mellink | ISBN 978 90 206 0959 2

Benthe houdt van winkelen en stappen met haar vriendinnen. Tijdens een avondje uit leert Benthe een knappe jongen kennen. Ze komt er al gauw achter dat hij niet zo leuk is als ze dacht. Hij vertoont stalkerig gedrag. Ook Benthes ex-vriendje Olaf laat haar maar niet met rust. En wie is die dronkenlap die stennis schopt in de snackbar?

>Kijk hier voor meer informatie en om Opgepast! te bestellen.

 

#SweetSixteen van Marlies Slegers | ISBN 978 90 206 5454 7

De zestien­jarige Meghan Olivera doet het goed als vlogger. Meghan filmt haar leven, haar familie, haar school, haar bijbaantje. #SweetSixteen is een van de populairste vlogs en Instagram­-accounts aan het worden en ze krijgt steeds meer sponsors. Haar leven lijkt een enorm feest! Maar na een verkeersongeluk lijkt er van alles mis te gaan in Meghans leven. Ze verliest de regie over haar leven en haar volgers lijken steeds vaker te bepalen wat er gaat gebeuren. Meghan voelt zich opgejaagd, maar stoppen met vloggen is geen optie...

>Kijk hier voor meer informatie en om #SweetSixteen te bestellen.

 

De verleiding van Stine Jensen | ISBN 978 90 206 0958 5

Noor is totaal verslaafd aan haar telefoon. Terwijl ze op Insta ziet hoe haar vriendinnen naar de meest exotische oorden ­vliegen, moet zij van haar moeder naar een afkickkamp in… Ommen, waar ze haar telefoon voor een week moet in­leveren. Tijdens deze week ontmoet ze Rowan en ze krijgen een bijzondere band. Samen komen ze erachter dat kampleider Tony ze niet van hun verslaving probeert af te helpen, maar hele andere plannen heeft…

>Kijk hier voor meer informatie en om De verleiding te bestellen.

 

Gruwelijk spel van Mirjam Hildebrand | ISBN 978 90 206 5465 3

De zestienjarige Daantje is op zoek naar afleiding van haar naderende eindexamen en haar terminaal zieke moeder. Als ze een oproep ziet voor een doodskist-dare, weet ze meteen dat zij en haar beste vriendin Nora mee moeten doen. Het doel van de challenge is om 24 uur in een doodskist door te brengen. De deel­nemers worden op diverse momenten uit hun kist getrokken om zenuw­slopende opdrachten uit te voeren. Maar Daantje begint te vermoeden dat er meer achter zit dan gewoon een spelletje. Wat als ze echt in gevaar is?

>Kijk hier voor meer informatie en om Gruwelijk spel te bestellen.

 

Stief van Marion Pauw | ISBN 978 90 206 0957 8

De vijftienjarige Kiki woont bij haar moeder, Sigrid. Haar ­ouders zijn twee jaar geleden gescheiden en haar vader heeft inmiddels een nieuwe vriendin en een baby. Als haar moeder een vriend krijgt, wordt het weer gezellig in huis. Johan is altijd vrolijk en verwent Kiki en haar moeder met cadeautjes en leuke uitstapjes. ­Johan zegt dat hij in auto's ­handelt, maar Kiki komt er per toeval achter dat hij niet de waarheid spreekt. Wat moet ze met deze informatie, nu haar moeder eindelijk weer gelukkig is?

>Kijk hier voor meer informatie en om Stief te bestellen.

 

Moordgeheim van Natasza Tardio | ISBN 978 90 206 5461 5

De zeventien­jarige Cloë duikt voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond. Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Vastbesloten haar opdracht tot een goed einde te brengen zet Cloë door, maar meer en meer slaan de twijfel en de angst toe. Hebben de getuigen van die vreselijke schietpartij wel allemaal de waarheid verteld?

>Kijk hier voor meer informatie en om Moordgeheim te bestellen.

 

Afgesloten van Natasza Tardio | ISBN 978 90 206 0943 1

Wanneer Dana en haar klasgenoten op werkweek gaan naar Texel lijkt niets een week vol plezier en avontuur in de weg te staan. Tot het onwaarschijnlijke gebeurt. Als ze door een tunnel rijden, vindt er een enorme explosie plaats. Dana en medescholier Mirko overleven het ongeluk, maar zitten opgesloten. Alleen, in het donker en zonder hulp van buitenaf. Kunnen de twee zeer verschillende personen samen een uitweg vinden voor de tunnel compleet instort?

>Kijk hier voor meer informatie en om Afgesloten te bestellen.