Jeroen Windmeijer schrijft boek in populaire novellereeks van Kluitman


Deze zomer verschijnt het eerste YA-boek van Jeroen Windmeijer. In Offer bezoekt een vriendengroep het Castlefest, maar wat gebeurt er als de grens tussen fantasie en werkelijkheid verdwijnt…? Offer is een superspannende novelle voor 15+. Het boek is vanaf 12 juli overal verkrijgbaar.

De Kluitman-novelles zijn spannende, gebonden boeken die aansluiten bij de leefwereld van jongeren en geschreven zijn door aansprekende auteurs. Offer is de 29e novelle in de reeks, waarvan er al meer dan 130.000 exemplaren zijn verkocht.

OFFER
De vriendinnen Luna en Sterre gaan met hun klasgenoten Marcel en Kristian naar het Castlefest, het grootste fantasyfestival van Europa. Hier kun je voor even heel iemand anders zijn: een elf, een tovenaar of een ork, een anime personage of een Viking… Maar wat gebeurt er als iemand te fanatiek in zijn rol kruipt en fantasie en werkelijkheid niet meer uit elkaar kan houden?

JEROEN WINDMEIJER
Jeroen Windmeijer is cultureel antropoloog en hij werkte jaren als niet-gelovige docent godsdienst op een christelijk lyceum. Hij heeft een fascinatie voor godsdiensten in het algemeen en voor het (vroege) christendom. Voor volwassenen schreef hij onder andere Het Petrusmysterie, De stenen goden en De Magdalenacodex. Zijn werk is inmiddels naar vijf talen vertaald en hij verkocht al meer dan 300.000 boeken. Offer is zijn eerste YA-boek.

>> Kijk hier voor meer informatie over Offer.