Jan Paul Schutten vertaalt kleurrijk en informatief prentenboek Overal feest! voor uitgeverij Kluitman


Deze zomer verschijnt bij uitgeverij Kluitman Overal feest! (4+). Een kleurrijk en informatief prentenboek over de verschillende feestdagen en festivals in de wereld.  Het boek is vertaald door kinderboekenauteur Jan Paul Schutten en sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2023 Bij mij thuis.

Kerstmis, Oud en Nieuw, Pasen, het Suikerfeest en Koningsdag kennen we allemaal, maar op veel plekken in de wereld vieren kinderen heel andere feesten. Zoals het Holi festival in India of de Dag van de Doden in Mexico. In dit boek lees je alles over de mooiste en bijzonderste feestdagen, vieringen en festivals van over de hele wereld.

JAN PAUL SCHUTTEN
Jan Paul Schutten werkte eerst als tekstschrijver bij een reclamebureau voordat hij een succesvolle kinderboekenauteur werd. Inmiddels heeft hij meer dan veertig boeken geschreven. Hij won tweemaal een Gouden Griffel en zijn boeken zijn veelvuldig vertaald. Bij Kluitman verscheen onder andere Superslimme dieren. Ook vertaalde hij voor Kluitman Het geheime leven van dieren.

KATY HALFORD
De mooie tekeningen in dit boek zijn gemaakt door de Engelse illustrator Katy Halford. Zij ontdekte al op jonge leeftijd haar passie voor tekenen en volgde later een opleiding tot illustrator aan Loughborough University. Ze woont in Leicestershire in Engeland.

 

Klik hier voor meer informatie en de pre-order