Indrukwekkend oorlogsverhaal Mijn verzet (10+) verschijnt in april bij Kluitman


In april verschijnt bij uitgeverij Kluitman Mijn verzet. Hierin komt de 12-jarige Brigitte voor een moeilijke keuze te staan. Doet ze wat haar wordt opgedragen vanuit de Hitlerjugend of kiest ze de kant van het verzet? Een aangrijpend oorlogsverhaal over de kracht van je eigen keuzes maken.

MIJN VERZET
De 12-jarige Brigitte weet niet beter dan dat ze moet doen wat haar gezegd wordt. En het allerbelangrijkste: dat ze vooral geen vragen moet stellen. Dat wordt namelijk niet zo gewaardeerd op de bijeenkomsten van de Hitlerjugend. Hitler heeft tenslotte het beste met Duitsland voor. Toch?
Een mysterieus pamflet van een verzetsgroep die zichzelf Witte Roos noemt, maakt echter dat Brigitte steeds meer begint te twijfelen. Haar familie lijkt het met hun verboden boodschap eens te zijn. Als iemand hierachter komt, lopen ze het risico opgepakt te worden. Brigitte wordt gedwongen om een keuze te maken. Maar hoe weet ze welke keuze de juiste is?

JENNI L. WALSH
Samen met haar man, kinderen en huisdieren woont de Amerikaanse auteur Jenni L. Walsh in de buitenwijken van Philadelphia. Jenni is al van jongs af aan gefascineerd door boeken lezen en verhalen schrijven. Na een decennium als schrijfster van reclameteksten te hebben gewerkt, besloot ze om auteur te worden. Inmiddels heeft ze meerdere historische romans uitgebracht, die voornamelijk draaien om vrouwelijke hoofdpersonages.

Klik hier voor meer informatie over Mijn verzet en om het boek alvast te bestellen