'Het vegetarische kinderkookboek' verschijnt in juni bij uitgeverij Kluitman


In juni verschijnt Het vegetarische kinderkookboek bij uitgeverij Kluitman. Het boek staat vol lekkere, gezonde én simpele recepten zonder vlees of vis. Ideaal voor de jonge keukenprinsjes en -prinsesjes!

Vegetarisch eten wordt steeds populairder en in dit nieuwe kinderkookboek staat alle informatie die de jonge chef nodig heeft om de lekkerste gerechten te maken zonder vlees of vis. Met de vrolijke afbeeldingen en handige tips wordt vegetarisch koken leuk én lekker.

Stap voor stap-recepten
Het vegetarische kinderkookboek bevat meer dan 50 afwisselende recepten, die stap voor stap met foto’s worden uitgelegd. Of je nou zin hebt in een lekker stevig ontbijt, een fruitig drankje, een kleurrijke maaltijd waarvan het water je in de mond loopt of een zoete verwennerij, je vindt het allemaal in dit vrolijke kookboek.

Koken is leuk! en Bakken als de beste!
Het vegetarische kinderkookboek is het vervolg op Koken is leuk! en Bakken als de beste! Van deze kookboeken zijn al meer dan 7000 exemplaren verkocht. Koken is leuk! is de perfecte basis voor elk kind dat leert koken en Bakken als de beste! legt alles uit wat de jonge kok moet weten van bakken. Beide boeken zijn gevuld met tientallen lekkere recepten die aan de hand van foto’s stap voor stap worden uitgelegd

Kijk hier voor meer informatie over Het vegetarische kinderkookboek.