Het tweede deel in de spannende avonturenserie Liam en de monsters (8+) verschijnt in maart bij Kluitman


In maart verschijnt bij uitgeverij Kluitman het tweede deel in de avonturenserie ‘Liam en de monsters’, geschreven door Kris Humphrey. In het tweede deel, De spuugtandhagedis, staat Liam wederom voor de taak om het dorp tegen monsters uit het donkere woud te beschermen.

DE SPUUGTANDHAGEDIS
Als leerling van de wachter is het Liams taak om het dorp tegen de monsters uit het donkere woud te beschermen. Gewapend met zijn katapult, een paar magische stenen en een bijzondere kaart moet hij voorkomen dat twee spuugtandhagedissen het dorp bereiken. Hij krijgt één belangrijke waarschuwing mee: pas op, ze spugen eerst en bijten daarna.

KRIS HUMPHREY
Kris Humphrey groeide op in Plymouth, Verenigd Koninkrijk, waar hij veel van zijn tijd doorbracht met lezen en dagdromen over zijn eerste eigen boek. Hij oefende allerlei beroepen uit, waaronder filmoperateur, laboratoriumtechnicus, boekverkoper en docent. Zijn droom om te schrijven was nooit ver weg en in 2012 voltooide hij de master Writing for Young People aan de Bath Spa University. Hij studeerde af met een onderscheiding en won de prijs voor Most Promising Writer.

Klik hier voor meer informatie over De spuugtandhagedis en om het boek alvast te bestellen