Het is maar een spel is het nieuwe, griezelige verhaal in de populaire horrorserie Horrorland


In juni verschijnt bij uitgeverij Kluitman Het is maar een spel (10+), geschreven door K.R. Alexander, in de serie Horrorland. Het is een angstaanjagend verhaal over Beatrice die door het spelen van een game per ongeluk zeven geesten loslaat.   

Na het jarenlange succes van de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland) startte Kluitman in 2021 met de serie Horrorland, voor lezers vanaf 10 jaar. Inmiddels zijn er meer dan 25.000 exemplaren van de serie verkocht.

HET IS MAAR EEN SPEL
Beatrice wil de game DARK[room] gaan spelen om meer volgers op haar streamingkanaal te krijgen. Het concept lijkt simpel: je hebt zeven dagen om zeven geesten te vangen met je camera. Maar dan blijkt dat de game de geesten écht heeft losgelaten. En stoppen met spelen is geen optie. Haar volgers denken dat Beatrice de angstaanjagende achtervolgingen verzint. Maar dat is niet zo. Ze vecht voor haar leven.

K.R. ALEXANDER
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Hij schrijft spookachtige horrorverhalen voor jonge lezers. Eerder zijn van hem Het poppenhuis, Verdronken, Kamer 333Ik kom je halen en Escape bij uitgeverij Kluitman verschenen. Met The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft hij in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen.

Klik hier om meer informatie over het boek te lezen of om alvast een pre-order te plaatsen.