Hartverwarmend en interactief prentenboek '10 kleine uiltjes willen niet naar bed' verschijnt in januari


In 2024 komt uitgeverij Kluitman met het hartverwarmende prentenboek 10 kleine uiltjes willen niet naar bed geschreven door Katja Alves. Het interactieve voorleesverhaal is het ideale bedtijdritueel voor jonge kinderen. Het boek is vanaf 30 januari overal verkrijgbaar.

Snaveltjes poetsen, een knuffel zoeken, zingen, zacht neuriën en nog veel meer. De tekst op rijm vraagt erom om keer op keer voorgelezen te worden en maakt de lezer zelf stiekem ook al een beetje slaperig.

10 KLEINE UILTJES WILLEN NIET NAAR BED
Mama uil heeft haar tien kleine uiltjes teruggebracht naar het hol om lekker te gaan slapen. Maar wat blijkt: ze heeft per ongeluk ook een vleermuisje meegenomen. Die moet ze snel terugbrengen naar zijn eigen moeder. Misschien kun jij mama uil helpen om de uiltjes in bed te leggen? Maar waar zijn ze nou gebleven?

KATJA ALVES
Katja Alves is geboren in Portugal, maar opgegroeid in Zürich, Zwitserland, en woont tegenwoordig in Duitsland. Ze is onder andere boekhandelaar en radiojournalist geweest. Tegenwoordig werkt ze als kinderboekenauteur, maar ook als projectleider en schrijfcoach.

ANDREA STEGMAIER
Andrea Stegmaier is illustrator en architect met een passie voor kinderboeken. Ze woont en werkt in Stuttgart. Ze vindt overal inspiratie voor haar prenten- en kinderboeken – samen met haar gezin of buiten in de tuin.


>> Kijk hier voor meer informatie over 10 kleine uiltjes willen niet naar bed