FC Twente-aanvoerder Robin Pröpper schrijft voorwoord voor nieuw deel in populaire Koen Kampioen-serie


Deze zomer komt Kluitman met een nieuw deel in de populaire voetbalserie Koen Kampioen, geschreven door Fred Diks. In Gaat Koen hogerop? moet Koen beslissen of hij bij FC Top blijft of naar een andere club gaat. FC Twente-aanvoerder Robin Pröpper schreef het voorwoord. Het boek is vanaf 4 juli overal verkrijgbaar.

Koen Kampioen is een voetbalserie over Koen Kampioen en zijn vrienden. Inmiddels bestaat de serie al meer dan 20 jaar, zijn er boeken voor 7+ én 9+, en in totaal zijn er meer dan 800.000 Koen Kampioen-boeken verkocht.

GAAT KOEN HOGEROP?
Als Koen het winnende doelpunt scoort bij een belangrijke wedstrijd, nodigt de trainer van een andere club hem uit om bij hen te komen spelen. Zo zou hij een stapje dichter bij zijn droom zijn om profvoetballer te worden! Maar wat vindt hij belangrijker: zijn voetbalcarrière of blijven spelen met zijn beste vrienden? Koen staat voor een lastige keuze.

FRED DIKS
Fred Diks schrijft al meer dan 20 jaar over voetbalheld Koen Kampioen. Daarnaast schrijft hij de voetbalboeken ‘Sam schiet’, voor jongere lezers. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn jarenlange ervaring als leerkracht op een basisschool en als voetbalverslaggever voor de Gelderlander.

IVAN & ILIA
Ivan & Ilia zijn niet alleen een illustratieduo, maar ook een stel. Samen hebben ze al veel mooie boeken gemaakt. Voor Kluitman illustreren zij de boeken over Koen Kampioen en Sep en Fien.

> Kijk hier voor meer informatie over Gaat Koen hogerop?