De spannende horrortitel Kamer 333 verschijnt in februari bij uitgeverij Kluitman


Na het succes van de eerste drie horrorboeken komt uitgeverij Kluitman dit voorjaar met de vierde titel in de serie Horrorland: Kamer 333 (10+), geschreven door K.R. Alexander. Een spannend verhaal over een verlaten hotel dat toch niet helemaal verlaten lijkt te zijn. Na het jarenlange succes van de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland), is Kluitman vorig jaar gestart met de spannende serie Horrorland, voor lezers vanaf 10 jaar.

KAMER 333
Na het overlijden van haar moeder verhuist Jasmine met haar vader naar Gold River. Daar staat het verlaten Carlisle Hotel, waar precies 33 jaar geleden in één nacht alle gasten zijn overleden. In Jasmines nachtmerries lijkt het of het Carlisle haar roept. Als een vriend voorstelt om mee te doen aan de Uitdaging om een nacht in het hotel door te brengen, ziet Jasmine dit als een kans. Nu kan ze misschien ontdekken waarom het hotel haar zo in zijn greep heeft. Al gauw komen ze erachter dat kamer 333 de enige kamer is die écht leeg blijkt te zijn en Jasmine krijgt steeds sterker het gevoel dat de kamer honger heeft naar nieuwe gasten… Wie zal de nacht overleven?

K.R. ALEXANDER
K.R. Alexander is het pseudoniem van fantasyschrijver Alex R. Kahler. Onder de naam K.R. Alexander schrijft hij spookachtige horrorverhalen, bestemd voor jonge lezers die op zoek zijn naar enge en spannende boeken. The Collector (de Engelse editie van Het poppenhuis) heeft in 2019 de Ohio Buckeye Children’s & Teens Book Award gewonnen. In 2021verschenen van K.R. Alexander Het poppenhuis en Verdronken bij uitgeverij Kluitman.

Klik hier voor meer informatie over Kamer 333 en om het boek alvast te bestellen