De nieuwe Horrorland-titel Duisternis verschijnt in april bij uitgeverij Kluitman


Eind april verschijnt bij uitgeverij Kluitman alweer het vijfde deel in de serie Horrorland. In Duisternis (10+), geschreven door Christopher Krovatin wordt een dorp plotseling in donker gehuld. En vreemde dingen ontwaken wanneer niemand iets kan zien. Na het jarenlange succes van de Kippenvel-serie (meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht in Nederland), is Kluitman vorig jaar gestart met de spannende serie Horrorland.

DUISTERNIS
De inwoners van Founders Island weten niet wat hun overkomt als hun dorpje plotseling enkele uren in complete duisternis wordt gehuld. En het blijft niet bij die ene keer… Het donker komt en gaat, en vreemde dingen ontwaken wanneer niemand iets kan zien. Alec en zijn vriendin Hannah zijn vastbesloten om uit te zoeken wat er aan de hand is. Maar hoe dichter ze bij de waarheid komen, hoe meer gevaar ze lopen. En zij niet alleen… De bron van alle duisternis blijkt verweven te zijn met de geschiedenis van het dorp. En die is misschien nog wel het engst van alles.

CHRISTOPHER KROVATIN
Christopher Krovatin is een Amerikaanse auteur en journalist. Hij heeft al meerdere kinder- en YA-boeken op zijn naam staan en ook heeft hij voor verschillende muziektijdschriften geschreven. Christopher woont momenteel in New Jersey met zijn vrouw en zoon, en heeft een complete boekenplank gevuld met boeken over vampieren.

Klik hier voor meer informatie over Duisternis en om het boek alvast te bestellen