Bloedstollend spannend AVI-boek verschijnt in nieuwe serie van auteur Tjerk Noordraven bij uitgeverij Kluitman


ALKMAAR – Griezelauteur Tjerk Noordraven schrijft een nieuwe AVI-serie voor groep 4 en 5: Giel en de geesten. In de boeken beleven Giel en zijn broer Kas hele spannende avonturen. Met 72 pagina’s zijn het lekker dikke AVI-boeken. De geest van de meesterdief verschijnt in februari bij uitgeverij Kluitman als eerste boek in de serie. In de zomer wordt het tweede deel verwacht: De geest van de keizer.

DE GEEST VAN DE MEESTERDIEF
De opa van Giel en Kas is een paar weken geleden overleden. Giel mist hem enorm. Hij zou graag nog één keer met hem praten. Dan vindt Giel een oud boek waarmee je geesten kunt oproepen. Hij probeert het uit, maar roept per ongeluk de verkeerde geest op: de geest van een meesterdief. De geest wil een gouden masker uit het museum stelen en Giel en Kas moeten hem daarbij helpen. Want anders laat de geest hen nooit meer met rust…

TJERK NOORDRAVEN
Tjerk Noordraven (1987) zag ooit een geest op een kerkhof in Frankrijk en sindsdien schrijft hij spannende kinderboeken. Van ‘De engste serie ooit’ zijn al tienduizend exemplaren verkocht. Je kunt Tjerk herkennen aan de opgezette vleerhond die altijd op zijn schouder zit. Het liefst schrijft hij elke dag, behalve als hij de avond daarvoor knoflook heeft gegeten… gek genoeg heeft hij dan geen inspiratie.

> Kijk hier voor alle informatie over Giel en de geesten de geest van de meesterdief.