Binnenkort verschijnt 'Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!)'


In oktober verschijnt Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) bij uitgeverij Kluitman. In het boek staan alleen recepten die zonder verhitting kunnen worden bereid. Perfect dus voor kinderen die graag zelfstandig in de keuken aan de slag willen.

Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) bevat alleen recepten die zonder verhitting bereid kunnen worden. Binnen de kortste keren zetten kinderen de lekkerste gerechten op tafel. Van hartige soepjes en poké bowls tot zoete taartjes, en van ontbijt tot avondeten. De recepten worden aan de hand van foto’s stap voor stap uitgelegd.

Zelf kweken
Naast de recepten bevat het boek ook uitleg over hoe je zelf groente en fruit kunt kweken. Zo leren kinderen waar hun voedsel vandaan komt en daarbij is koken met eigen gekweekte groentes en kruiden natuurlijk extra leuk.

Kinderkookboeken
Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!) is het vervolg op Het vegetarische kinderkookboek, Bakken als de beste! en Koken is leuk! Van deze kookboeken zijn al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Het vegetarische kinderkookboek staat vol lekkere, gezonde én simpele recepten zonder vlees of vis. Bakken als de beste! legt alles uit wat de jonge kok moet weten van bakken en Koken is leuk! is de perfecte basis voor elk kind dat leert koken.

Alle drie de boeken zijn gevuld met tientallen lekkere recepten die aan de hand van foto’s stap voor stap worden uitgelegd.

>> Kijk hier voor meer informatie over Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!)