Beklemmende novelle van populaire YA-auteur Juultje van den Nieuwenhof verschijnt in maart bij uitgeverij Kluitman


Op 18 maart verschijnt CTRL-A, de nieuwe YA-thriller van auteur Juultje van den Nieuwenhof. In CTRL-A lukt het Robin heel goed om zijn geheim verborgen te houden, totdat zijn vasthoudende mentor zich met hem gaat bemoeien. Wanneer ook zijn vrienden dichter bij de waarheid komen, gaat alles mis… Deze titel verschijnt in de succesvolle novellelijn van uitgeverij Kluitman, waarin inmiddels meer dan 30.000 boeken zijn verkocht.

Robin lijkt een normale jongen uit 4 havo. Op school gaat alles goed en hij brengt veel tijd door met zijn vriendinnetje Elin en zijn beste vriend Appie. Het lukt hem bijna om alles verborgen te houden, totdat mevrouw Van Erven, zijn irritante mentor, zich ermee bemoeit. Ook Elin en Appie krijgen het idee dat er iets met hem aan de hand is. Hij liegt over waar is hij geweest en heeft steeds vaker agressieve uitbarstingen. En waarom worden ze eigenlijk nooit bij hem thuis uitgenodigd? Als ze te dicht bij de waarheid komen, zouden ze daar nog wel eens spijt van kunnen krijgen…

Docent Nederlands
Juultje van den Nieuwenhof is docent Nederlands en drama op een middelbare school. Sinds ze in 2013 de Crimezone YA-schrijfwedstrijd won, zijn er vier boeken van haar hand verschenen. Naast het schrijven van spannende thrillers voor jongeren, schrijft en regisseert ze ook al meer dan twaalf jaar theaterproducties.

 

>> Kijk hier voor meer informatie over CTRL-A.