Bart Meijer en Michiel Eijsbouts organiseren thuisbingo-show ter ere van verschijnen boek. Iedereen kan gratis meedoen!


Op vrijdagavond 25 september om 19.30 uur presenteren Bart Meijer en Michiel Eijsbouts (bekend van o.a. de Beste Vrienden Quiz) hun nieuwe boek Lees dit boek niet! op een wel heel bijzondere manier: met een online thuisbingo-show. GeĂŻnteresseerden kunnen gratis meespelen door zich op te geven bij uitgeverij Kluitman (marketing@kluitman.nl). Zij ontvangen dan een unieke bingokaart waarmee ze kans maken op mooie prijzen.

Bart Meijer schrijft, regisseert, produceert en presenteert voor onder andere Het Klokhuis en de Beste Vrienden Quiz. Sinds kort is hij ook eindredacteur bij Het Klokhuis. Samen met Michiel heeft hij een quizbedrijf, waarmee zij persoonlijke, op maat gemaakte quizzen organiseren, en een goedlopende bingo-business.

Tonnie van der Neut
Michiel Eijsbouts is bij kinderen vooral bekend als Tonnie van der Neut, de vaste sidekick van presentator Bart in de Beste Vrienden Quiz. Naast het maken van deze populaire tv-quiz houdt Michiel zich vooral bezig met schrijven. Dat doet hij in opdracht van onderwijsinstellingen, media, reclamefirma’s en bedrijven. Ook publiceerde hij twee romans voor volwassenen.

Gekke, vieze, vervelende en onzinnige weetjes
Wat niet mag, wil je doen. En wat je niet mag horen, wil je weten. Dat is het uitgangspunt van dit vermakelijke boek vol gekke, vieze, vervelende en onzinnige weetjes en grappen. Een opeenstapeling van opmerkelijke feiten die je vertrouwen in de mensheid en het dierenrijk niet doen vergroten en je vertwijfeld achterlaten met vragen over de zin en onzin van het leven. Maar toch toveren de auteurs een glimlach op je gezicht. Michiel en Bart schrijven alles met een flinke dosis humor en ongezond verstand!

>> Kijk hier voor meer informatie over Lees dit boek niet.