'Bakken als de beste!' is hét bakboek speciaal voor de jonge bakkersIn februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman het kinderbakboek Bakken als de beste! Het boek bevat alle informatie en recepten die de jonge bakker nodig heeft om aan de slag te gaan.

In Bakken als de beste! staan meer dan 50 recepten voor feestelijke taarten, heerlijke koekjes en smeuïge cakes, evenals hartige hapjes en recepten voor het lekkerste brood.

Stap voor stap
De recepten worden stap voor stap uitgelegd met behulp van duidelijke foto’s en tekst. Ook komen alle belangrijke basistechnieken en het keukengerei dat een thuisbakker nodig heeft aan bod. Naast een stappenplan bij elk recept geeft het boek de jonge bakkers ook leuke tips over hoe je bijvoorbeeld de mooiste foto’s maakt van je gemaakte kunstwerken.

Koken is leuk!
Bakken als de beste! is het vervolg op het eerder verschenen Koken is leuk!, dat alle informatie bevat die een beginnende chef-kok nodig heeft. Ook Koken is leuk! bevat meer dan 50 lekkere, makkelijke en gezonde recepten, van soepen, lunch-wraps en de perfecte pizza tot smoothies en gebak.

Bakken als de beste! verschijnt 17 februari 2020. Kijk hier voor meer informatie over dit boek.