Achtste deel in succesvolle serie Ninja Kid verschijnt in februari bij Kluitman


Er verschijnt bij uitgeverij Kluitman weer een nieuw deel in de grappige en succesvolle serie Ninja Kid (7+), geschreven door Anh Do. Inmiddels zijn er meer dan 45.000 exemplaren van de serie in Nederland verkocht. Het achtste deel Een hondenleven is vanaf 1 februari overal verkrijgbaar. De eerste drie delen in de serie zijn van 1 februari t/m 30 april tijdelijk € 10,-.

EEN HONDENLEVEN
Er is iets geks aan de hand in Putdam. Alle huisdieren zijn verdwenen. Gelukkig zorgt oma’s nieuwste uitvinding ervoor dat Nelson en Kenny nóg betere speurneuzen worden, namelijk door in honden te veranderen. Nu maar hopen dat ze snel op het juiste spoor zitten.

ANH DO
Anh Do is een Vietnamees-Australische acteur, komiek en schrijver. In 2010 maakte hij zijn debuut in de schrijverswereld met zijn autobiografie The Happiest Refugee over zijn vlucht van Vietnam naar Australië. Sindsdien schrijft hij met veel succes voor de jeugd. In Australië staat hij continu in de bestsellerlijsten met onder andere zijn kinderboekenseries over Ninja Kid, WeirDo en Hotdog.

Klik hier voor meer informatie over het boek.