Tamara Waakop Reijers

Mijn naam is Tamara Waakop Reijers. Ik heb beeldende kunst & vormgeving (richting illustratie) gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en illustration & fine arts aan The Art Institute of Boston te Boston (USA). Nadat ik afgestudeerd was ben ik voor mezelf begonnen en heb ik m’n eenmanszaakje Art To Get! opgericht. (www.arttoget.nl)

Ik heb freelance gewerkt als illustrator voor veel verschillende magazines, reclamebureaus en uitgevers. O.a. voor TINA, YES, FANCY, Celebrity, NEW Shopping Magazine, Top Santé, Flair, Cosmo GIRL, SEN Magazine, Lekker in ’t leven (Procter&Gamble), American Cheerleader Magazine, voor reclamebureau Het Stormt! Rotterdam (‘bloemen houden van mensen’-campagne), Alcone Marketing USA (All laundry cleaning products), Noordhoff Uitgevers, voor hun Franse schoolboeken.

Ook heb ik wallpapers voor mobieltjes ontworpen voor een bedrijf in Oxford (UK), freelance gewerkt voor een agentschap Mendola Artists Ltd. in New York en heb ik ook een agent in Amsterdam (www.artassociates.nl). Daarnaast heb ik ook les gegeven aan de Vrije academie voor Beelden Kunst, (ACCU-jongeren ateliers, SKVR) en maak ik vrij werk, acryl op canvas en daarmee exposeer ik zo nu en dan. En teken ik uiteraard voor de leuke kinderboekenuitgeverij Kluitman wat ik nog het leukste van alles vind! Groetjes Tamara 🙂

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.