Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Jeugdthriller. Vlucht EBOOK

Een superspannende en realistische jeugdthriller van Natasza Tardio
Wat als je hele leven op zijn kop wordt gezet en je je vrienden, familie, school en alles wat je kent, moet achterlaten? Voor Sanne Evers wordt deze nachtmerrie opeens werkelijkheid als blijkt dat haar vader banden met de onderwereld heeft en hij gedwongen wordt om te getuigen tegen een van de gevaarlijkste criminelen in Nederland, Leo Dehler. Is het voor Sanne mogelijk om zich bij de situatie neer te leggen en haar beste vriendin Sophie en vriendje Deyan, zoon van Leo, achter zich te laten? Of neemt ze tegen beter weten in toch contact op met haar vrienden, waarbij ze de levens van haar familieleden op het spel zet?

9.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

''Niet alledaags, wél realistisch. Doordat je een kijkje krijgt in de onderwereld én in justitie is het geen alledaags verhaal, maar wel zo realistisch dat het dichtbij zou kunnen gebeuren. Vlucht zou een goed boek zijn voor Lezen voor de Lijst. Al met al een leuk en spannend boek van de YA-schrijfster, dat lekker wegleest!'' - Hebban.nl Lees de volledige recensie online


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.