Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Jeugdthriller. Stille getuige en Flashback

Twee spannende jeugdthrillers in één – voor uren lezen op het puntje van je stoel

Eva Burgers weet waar ze over schrijft in haar jeugdthrillers. Ze werkte zelf namelijk jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit voordat ze zich helemaal op het schrijven richtte. Stille getuige was haar eerste jeugdthriller en die won meteen diverse prijzen en werd zeer lovend ontvangen.

Stille getuige
Na een schoolfeest ziet Nikki hoe de populaire Diane door een paar jongens een busje in wordt getrokken. Vanaf dat moment verneemt niemand meer iets van haar, en al snel blijkt dat ze diezelfde avond is vermoord. Nikki voelt zich vreselijk schuldig, maar durft aan niemand te vertellen wat ze heeft gezien. Dan komt ze erachter dat Martin, de nieuwe vlam van haar beste vriendin, met de ontvoering te maken heeft. Nikki is radeloos, zeker als ze steeds vaker dreigende berichten krijgt. Moet ze vertellen wat ze weet? Zullen ze haar geloven? En wie kan ze vertrouwen?

Flashback
Na een gezellig avondje shoppen wordt Lynn plotseling van haar fi ets gesleurd en in elkaar geslagen. Als ze weer bijkomt in het ziekenhuis kan ze zich bijna niets meer van het voorval herinneren. Wat is er precies gebeurd? Wie heeft haar dit aangedaan en waarom? Lynn wordt bang en achterdochtig en weet niet meer wie ze nog kan vertrouwen. De antwoorden lijken dichterbij te zijn dan Lynn denkt… Maar wil ze die wel weten?

Twee heerlijk spannende boeken die goed zijn voor veel meeslepende leesuurtjes!

12.50
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

Flasback - Spannende, vlot lezende thriller, waarin het lijkt of na een korte tijd duidelijk is wie de dader is, maar er toch een verrassende wending volgt. Stille getuige - Jeugdthriller in gemakkelijk en eigentijds taalgebruik.  


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.