Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Manege de Zonnehoeve. De wilde pony

Manege de Zonnehoeve – De wilde pony
De leukste kinderenboeken over pony’s en paarden

Manege de Zonnehoeve is een populaire serie kinderboeken over pony’s. Een echte aanrader voor alle paardenfans vanaf 7 jaar!

Op de Zonnehoeve wonen zeven heel bijzondere pony’s. De een is heel lief en de ander heel ondeugend, de een kan goed springen en de ander is nooit bang. Maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: Carolien en de manegekinderen zouden ze voor geen goud willen missen!

Carolien heeft nu zeven pony’s op de Zonnehoeve en eigenlijk vindt ze dat wel genoeg. Maar dan hoort ze over een pony die zo wild is dat ze niet bereden kan worden. Carolien wil toch proberen die pony te helpen.
Zo komt de mooie arabier Jamila op de Zonnehoeve. Jamila voelt zich meteen thuis tussen de andere pony’s en ze is eigenlijk ook heel lief. Totdat iemand op haar gaat rijden, tenminste. Dan lijkt ze wel te ontploffen!
Met hulp van de lieve en geduldige Bo probeert Carolien van alles om haar te helpen en telkens lijkt het erop dat het gaat lukken. Maar dan gaat het toch weer mis…
Is Jamila dan echt te wild om op te rijden? Wat is er toch met haar aan de hand? Zou het zelfs Bo niet lukken om haar vertrouwen te winnen?

 

9.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie
  • Inkijkexemplaar

De wilde pony is een schitterend verhaal over Manege de Zonnehoeve. Het verhaal is leuk, vlot, spannend en boordevol paarden-avonturen Paardenliefhebbers zullen dit boek al gauw een fantastisch en geweldig boek vinden. Maar zelfs als je niet gek op paarden bent, is het nog een ontzettend leuk boek om te lezen. - Lees meer op theSword.nl


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.