Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Koen Kampioen speelt in Italië (AVI M5)

Koen Kampioen speelt in Italië is het elfde deel in de bekende kinderboekenserie voor voetbalfans

De kinderboeken over Koen Kampioen zijn vrolijk, spannend en grappig. En alles draait om voetbal. Koens team mag in Italië een wedstrijd spelen. Er is alleen één probleem: de wedstrijd is op dezelfde dag als de bekerfinale van FC Top. Koen wil het allebei en belooft dat hij voor een oplossing zal zorgen.

‘Wat is er zo cool?’ vraagt Koen aan Renske.
‘Italië,’ antwoordt ze. ‘Want daar ga ik heen, samen met mijn vader. En jij mag ook mee.’
‘Wat?!’ Koen maakt een vreugdedansje alsof hij net een goal heeft gescoord.
‘Mijn vader gaat naar het feest van zijn vroegere profclub. Die bestaat honderd jaar. En wij mogen daar ook een wedstrijd spelen!’
Dan zucht Renske. ‘Er is alleen een probleem. Het is gelijk met onze bekerfinale. We kunnen CF Top toch niet in de steek laten?’
Koen wil het allebei: Italië én de bekerfinale. En dus belooft hij dat hij voor een oplossing zal zorgen…

Voor beginnende lezers is het belangrijk dat ze boeken lezen die ze leuk vinden. Op die manier leren ze dat er bij het lezen een wereld voor je kan opengaan. Dit boek over Koen Kampioen is geschikt voor kinderen die van vrolijke, spannende boeken houden en natuurlijk van voetbal! Ze zijn geschikt voor beginnende lezers die al een jaar leeservaring hebben. Vooral voor groep 4 en 5, maar je kunt ze natuurlijk best langer blijven lezen! En als deze boeken te makkelijk worden, kun je verdergaan in de Koen Kampioen-serie voor lezers vanaf 9 jaar.

8.99
  • Reacties
  • Serie

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.