Heartland. Een sterke band EBOOK

Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Met veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op, zodat ze kunnen genezen van hun littekens uit het verleden en het vertrouwen in mensen weer terugkrijgen.

De vader van Amy en Lou nodigt hen uit voor een vakantie op zijn boerderij in Australië. De meiden hebben er veel zin in, maar als ze er eenmaal zijn, voelt Amy zich niet erg thuis. Lou kan meteen goed opschieten met Helena, de nieuwe vrouw van hun vader, en hun dochtertje Lily, maar Amy kan haar draai niet vinden. Daarom stort ze zich op de paarden. Ze gaat aan het werk met Spirit, een schimmelruin die door Helena is afgericht en alleen op haar reageert. Daarnaast probeert ze contact te maken met de prachtige merrie Mistral, die doodsbang lijkt voor mensen. Zal haar werk met de paarden Amy helpen haar plek te vinden in het nieuwe gezin van haar vader?

4.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.