Libris Bol.com Bruna Bestel dit boek!

Jeugdthriller. Flashback

Na een gezellig avondje shoppen wordt Lynn plotseling van haar fiets gesleurd en in elkaar geslagen. Als ze weer bijkomt in het ziekenhuis kan ze zich bijna niets meer van het voorval herinneren. Wat is er precies gebeurd? Wie heeft haar dit aangedaan en waarom? Lynn wordt bang en achterdochtig en weet niet meer wie ze nog kan vertrouwen. De antwoorden lijken dichterbij te zijn dan Lynn denkt… Maar wil ze die wel weten?

Schrijfster Eva Burgers jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit. Haar ervaringen neemt zij mee in de boeken die zij schrijft. Stille getuige was haar eerste jeugdthriller en werd meteen een succes!

Flashback is de derde titel in de vorig jaar gelanceerde lijn Kluitman jeugdthrillers. De lijn ging meteen succesvol van start met de eerste jeugdthriller van Eva Burgers Stille getuige, en met Onzichtbaar van Jonge Jury-winnares Natasza Tardio.

Kijk voor meer informatie op www.jeugdthrillers.nl

13.99
  • Recensies
  • Reacties
  • Serie

‘Flash back is een lekkere spannende jeugdthriller. Gedurende het verhaal word je steeds op het verkeerde been gezet. Erg knap gedaan.’ – Libris.nl


Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.