Zangeres, presentatrice, actrice en YouTube-ster Sterre Koning (16) komt met inspirerend boek over haar leven!


ALKMAAR – 21 oktober verschijnt bij uitgeverij Kluitman STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?! In dit boek geeft Sterre een persoonlijke inkijk in haar leven en inspireert ze met haar unieke verhaal haar fans om ook hun dromen na te jagen.

In 2016 brak Sterre door met haar deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival. Inmiddels is ze overal te zien en te horen. Ze zingt, presenteert, acteert, danst, is succesvol YouTuber en model. Via haar sociale media houdt ze haar ruim 450.000 volgers op de hoogte van haar leven.

In het boek vertelt Sterre openhartig over haar carrière en bekendheid en de ups en downs die daarbij horen. Het gaat over keihard werken en genieten, over de dingen die je niet ziet op de sociale media, over dicht bij jezelf blijven als de hele wereld iets van je wil, over liefde en geloof, over mode en hippe feestjes én baaldagen. STERRE is veel meer dan een boek over Sterre zelf; het is een prachtig uitgevoerd, uniek verhaal, inclusief veel praktische tips, dat veel jonge meiden zal inspireren, uitdagen, helpen en urenlang vermaken.

Aan het boek werkten o.a. ook Nicky Romero, (Joy) Beautynezz, Gio, Giel (STUKTV), Kalvijn, VThorben, Belle Zimmerman, May Hollerman en andere professionals uit het vak mee, met hun tips en tricks.

STERRE KONING
Sterre vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en in 2018 bereikte ze de halve finale van The Voice Kids. Ze heeft een eigen single uitgebracht en inmiddels ook twee singles voor DreamWorks. In 2019 heeft ze de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor aanstormend talent Nederland en België. Dit najaar presenteerde ze het Nickelodeon Familie Festival en presenteert ze de Tina Awards, verder is ze te zien in 3 films en komt er nieuwe muziek aan. Sterre heeft een eigen YouTube kanaal en is online reporter (geweest) voor onder andere Tina TV, Yours Today, The Voice Kids, AVROTROS, Disney, Nickelodeon, DFW en RTL. Voor haar boek STERRE werkt ze samen met auteur Marie Lotte Hagen.