Vader en zoon Römer tekenen contract voor kinderboek bij Kluitman


Leon en Bart Römer hebben een boekcontract getekend voor een gezamenlijke kinderboek bij uitgeverij Kluitman. Samen bedachten ze een voorleesboek waarbij Leon (zoon) verantwoordelijk is voor de illustraties en vormgeving en Bart (vader) voor de tekst. De dromendief (5+) zal in het najaar van 2020 verschijnen bij Kluitman.

Kluitman-uitgever Mariska Budding: ‘Het enthousiasme waarmee Leon en Bart samenwerken aan hun voorleesboek is aanstekelijk en spat van de pagina’s af. De dromendief is een eigenzinnig verhaal waarbij tekst én illustraties je meenemen in een fantasierijke wereld vol avontuur.’

DE DROMENDIEF
Nio houdt van dromen. Want in dromen kan alles. Als hij op een nacht uit een droom wakker schrikt, ziet hij dat er iemand in zijn tuin rondsluipt. Nio ontdekt dat hij te maken heeft met een dromendief en gaat achter de dief aan. Onderweg komt hij nog veel meer gestolen dromen tegen. Zal het hem lukken om de dromendief te stoppen en alle dromen terug te brengen naar hun eigenaar?

AUTEURS
Bart Römer is directeur van de Nederlandse Filmacademie en schrijver. Leon Römer is een freelance artiest die illustreert, ontwerpt en bedenkt.

De dromendief verschijnt in het najaar van 2020 bij uitgeverij Kluitman.